Луцький спиртзавод презентує елітну горілку з українським духом на «Lutsk food fest». ФОТО*

Луцький спиртзавод презентує елітну горілку з українським духом на «Lutsk food fest». ФОТО*
Луцьке МПД ДП «Укрспирт» у рамках ювілейного «Lutsk food fest» презентує нову горілку преміум сегменту – «Ukrainian Spirit» («Український дух»).

«Ukrainian Spirit» уособлює в собі характер, історію, духовну спадщину та традиції українського народу. У напої досконало зливаються воєдино кришталево-чиста вода, спеціальна перевірена часом унікальна рецептура і сучасний дизайн.

Окрім того, кожен покупець може бути впевненим у якості елітного напою, адже його виробляють на підприємстві, котре за свою 70-річну історію встигло завоювати прихильність не лише в Україні, а й за кордоном. До того ж, сировину та готову продукцію фахівці Луцького МПД ДП «Укрспирт» контролюють на усіх етапах технологічного процесу.

Напій до смаку знайдуть собі як любителі класичної рецептури, так і поціновувачі чогось «з перчинкою».

Точно не залишить байдужим патріотична презентація «Ukrainian Spirit». Класична горілка виконана у пакуванні в жовто-блакитних кольорах, що є втіленням національної гордості України - прапора, котрий символізує пшеницю в степах під блакитною аркою неба. Горілка з перцем презентована в упаковці у червоно-чорних тонах, які свідчать про нескоримий революційний характер українців. Окрасою витонченої пляшки є ще один символ країни - герб. Тому «Ukrainian Spirit» («Український дух») стане чудовим подарунком не лише для шанувальників неповторного смаку, а й національних мотивів.

Придбати «Ukrainian Spirit» можна передусім у duty-free, тож вам не потрібно буде ламати голову над тим, що привезти з України друзям чи рідним. Такий сувенір точно буде найоригінальнішим з-поміж інших. Також «Ukrainian Spirit» представлена у національних мережах «МегаМаркет», «Varus» та «Еко маркет».

У Луцьку горілку «Український дух» можна знайти на поличках фірмового магазину ДП «Укрспирт», гіпермаркету «Там Там», мережі супермаркетів «Наш край» і магазинів «Сім 23».

Також увечері 14 вересня під час «Lutsk food fest» відбулася й дегустація двох видів горілки «Ukrainian Spirit». Оцінили якість та кришталевий смак «Українського духу» відомі луцькі ресторатори Роман Хорзов – власник «Mojo Hall» – та Ігор Тимощук – співвласник ресторану «Корона Вітовта».




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Луцький спиртзавод презентує елітну горілку з українським духом на «Lutsk food fest». ФОТО*
14 вересень, 2019, 16:50