Розповіли про немовля, яке волинянка покинула у лікарні. ВІДЕО

Розповіли про немовля, яке волинянка покинула у лікарні. ВІДЕО
Новонароджена дівчинка, яку покинула 42-річна жителька села Брани Горохівського району у лікарні, зараз перебуває у будинку дитини в Луцьку.

Про це пише Суспільне Волині.

"Вона потрапила до нас за заявою матері. На сьогодні дитина почуває себе добре, задовільно. Дитина їсть, набирає вагу. Вона просто дуже маленька. Ми сподіваємось, що мама вирішить свої питання і дитина повернеться в сім'ю", - розповіла в.о керівника будинку дитини Тетяна Віговська.

Кажуть, що мати новонароджену жодного разу не провідала.

Дівчинка народилась 16 серпня. Лікар-неонатолог Галина Яремчук каже, що її матір не була на обліку у жіночій консультації, а коли народжувала була напідпитку. Немовля з'явилося на світ передчасно.

Начальниця служби у справах дітей Горохівської райдержадмністрації Інна Шеремета розповіла, що жінка перебуває на обліку у зв'язку зі складними життєвими обставинами. Рік тому старша дочка жінки сама попросили органі опіки позбавити матір батьківськах прав.

"Там немає засобів для особистої гігієни дитини. Немає ні ванночки, ні ліжечка, ні одягу, нічого немає...Тобто умови проживання в житлі – відсутні", - каже Інна Шеремета.

Односельчани розповідають, що жінка вживає часто алкоголь і проживає зі співмешканцем.

Немовля матері віддати все можуть за умови, що вона провідуватиме Богданку й наведе лад у хаті. Інна Шеремета каже, що комісія дала їй на це 2 місяці. Інакше – Світлану позбавлять батьківських прав, дівчинці знайдуть нову родину.

Деталі – у сюжеті:




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Розповіли про немовля, яке волинянка покинула у лікарні. ВІДЕО
16 вересень, 2019, 10:17