Тату відомих футболістів: діти, ангели та перемоги

Тату відомих футболістів: діти, ангели та перемоги
Чимало вболівальниць люблять моменти в футбольному матчі, коли після фінального свистка арбітра гравці, йдучи з поля, скидають свої футболки.

Тоді вони можуть помилуватися не лише торсами, а й деякими татуювання, - пише ТСН.

Татуювання футболістів завжди мають особливий сенс.

Девід Бекхем



У Бекхема більше 20 тату. Перше татуювання Девід зробив в 1999 році, на честь народження сина Брукліна футболіст витатуював його ім'я. Потім до імені старшого сина додалися імена дружини і молодших синів. Але це був тільки початок.

Потім футболіст захопився релігійною тематикою. На його шиї з'явився величезний хрест з крилами, а на правій руці - ангел з написом "Перед лицем нещастя".

На лівій частині грудної клітки Бекхема зображений Ісус Христос в оточенні трьох ангелів. Футболіст стверджує, що Ісус символізує його самого, а ангели - його синів.

У Девіда Бекхема також є кілька татуювань з мудрими висловами. Наприклад, фраза "De Integro" перекладається з латині як "Знову спочатку", вона була зроблена з нагоди повторного вінчання з дружиною Вікторією, що пройшов таємно в 2006 році.

Марко Матерацці




Відомий італійський футболіст Марко Матерацці протягом футбольної кар'єри записував свої перемоги не в особистий щоденник і не в записну книжку - а на власне тіло.

На тілі знаменитого італійця - більше двадцяти татуювань, більша частина яких присвячена футбольним трофеям. Найнеординарніші тату на тілі Матерацці - це футбольний кубок, зображений на стегні, на честь перемоги збірної Італії на Чемпіонаті світу-2006, і дата виграшу міланським "Інтером" Ліги Чемпіонів на руці футболіста.

Крила на спині Марко Матерацці символізують дух його покійної матері. Також на його тілі є ім'я дочки Анни (на шиї), імена синів Давида і Джанмарко (на руках) і портрет індіанця і Вітрувіанська людина Леонардо Да Вінчі (на грудях і животі), а також безліч зірок, драконів, ящірок, метеликів, квіточок , сердечок та інше.

Джібріль Сіссе



Центральний нападник італійського "Лаціо" Джибріль Сіссе відомий громадськості не тільки своїми оригінальними зачісками, але і великою кількістю татуювань на тілі.

Тіло французького футболіста івуарійського походження прикрашене різними зображеннями. Нерідко за його татуювання на спині - величезні крила, ЗМІ порівнюють Джібріля Сіссе з архангелом Гавриїлом, тому що ім'я Джібріль - аналог імені Гавриїл. На шиї у футболіста надпис, присвячена дочці - Ілоні.

Златан Ібрагімович



Відомий нападник французького "ПСЖ" Златан Ібрагімович може не боятися, якщо загубиться в незнайомому місті або країні - вся інформація про його родичів і про нього зображені на його тілі.

На "зоряному" тілі шведського футболіста боснійського походження написані дати народження його батьків, братів, сестер, імена синів і батьків, власне прізвище на арабській мові. Візерунок на плечі, червоний дракон і два тузи на боці, за словами Златана Ібрагімовича, зображені в якості символів удачі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дурості людській немає меж. Чому ніхто не говорить по наслідки для здоровя людини цих всіх тату?!
Відповісти
Хіба що для вашого психічного здоров'я... Знаєте когось, хто помер від тату?
Відповісти
Останні новини
Тату відомих футболістів: діти, ангели та перемоги
16 травень, 2013, 10:13