У Луцьку шукають перевізників на маршрути №22 та №23

У Луцьку шукають перевізників на маршрути №22 та №23
У Луцьку оголосили конкурс на перевезення пасажирів за двома маршрутами.

Про це йшлося у середу, 18 вересня, під час засідання виконкому Луцькради.

Начальник управління транспорту і зв’язку Володимир Степанов розповів, що пропонують провести конкурс на перевезення на маршруті №22 через закінчення терміну дії договору.

Окрім того, шукатимуть перевізника й на маршрут №23.

«Конкурс був у травні, липні, не було претендентів. Тепер ми хочемо змінити маршрут і охопити 40 квартал та мікрорайон ЛПЗ», - зауважив Степанов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шукають? :))) Треба не шукати, а забов'язати бо це потребують люди, це комфорт мешканцыв мыста, а не підкорятись забаганкам перевізників тільки свый гаманець наповнювати, не рентабельно бачиш но...! Хто керує містом - влада чи перевізники?!
Відповісти
А якщо вас зобов"язати працювати собі в збиток. Ви ходите на роботу, зарплати вам не платять, але кажуть треба, бо цього потребують мешканці міста.
Відповісти
Ви вже взагалі поплутали наповнення власних кишень и поняття добробуту громадян! Немає перевізника ок. але міська влада повинна забезпечити комфортне сполучення! Ви уявіть собі як це виглядає, що люди з 33-40-55-го кварталів повинні по колу, через пів міста, добиратись до Київського майдану і прилеглих вулиць Рівненської і пр.Волі! Це зручно? Мало людей їздить? Про безкоштовне тут і мови немає, там завжди буде каса але хочуть більше! А нічого, що в багатьох країнах взагалі заборонено перевозити стоячих пасажирів! То вже б мовчали про збитки! Хапуги!!!
Відповісти