У Луцьку встановлюють знаки для туристів. ФОТО

У Луцьку встановлюють знаки для туристів. ФОТО
Комунальники розпочали встановлення туристичного ознакування Луцька.

На 12:00 16 травня два вказівники вже поставили біля головного корпусу Східноєвропейського національного університету імені Лесі України та в центрі міста.

Також в обласному центрі встановлять ще 9 вказівників, які показуватимуть шлях до найбільш туристично привабливих об'єктів міста.

Зокрема, їх прилаштують на проспекті Перемоги, перехресті вулиці Шопена та проспекту Волі, на площі Братський міст, на вулиці Лесі Українки та кілька штук в старій частині Луцька.

Зі слів директора Центру туристичної інформації та послуг Олени Семенюк, також в місті поставлять три пілони - щити з підсвіткою, де туристи матимуть змогу побачити мапу Луцька та інформації про цікаві місця, які варто відвідти.

Їх виготовили за проектом викладача кафедри графічного дизайну Львівської національної академії мистецтв Юрія Крукевича та встановлять в центрі міста, на площі Братський міст та біля замку.

Відкриття системи туристичного ознакування Луцька розпочнеться 18 травня о 12:00 на Театральному майдані.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: туризм
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 25
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а порядки понаводили біля тих памяток архітектури? біля замку й так далі?? а то туристи будуть не милуватися містом а навпаки жахатися))))
Відповісти
Один знак поставили а шуму наробили як на мільйон доларів
Відповісти
то преса шуміху піднімає....а шо нечитали що каналізаційний люк ставили і деревце садили ?
Відповісти
це не 1 знак. їх ціла система
Відповісти
Ідея-то класна, але ж з нашим ПОЛІССЯМ - до першої нічної дискотеки чи якогось концерту у місті. Тепер до кожного такого знака треба патрульного приставляти. А ще обов"язково "художники" - графісти підключаться або ж просто всі ті, у кого руки чешуться.
Відповісти
ще поставте урни для смыття по вулицы Лесі Українки та по Волі, а то якщо не потавити буду принципово кидати сміття на пішохідну частину !!!
Відповісти
А я що кажу?? ПОЛІССЯ! Хлопці, ви ж не в лісі!!! По Волі урни є. Чи ти хочеш, щоб тобі кожних 5 метрів урни стояли??? Маєш сміття і не бачиш урни - донеси до найближчої і викинь. Там біля ЦУМа тих урн куча. Це так важко??? Чи простіше принципово показати свою бидлотність? Ти ж не арматуру з собою тягаєш.
Відповісти
чи ти може хочеш щоб люди сміття в карманах носили а викидали в урни біля цума ??! я так привів центральні вулиці міста..а що говорити про інші так там взагалі не має тих урн Ф! що на це скажеш умнік!?
Відповісти
Якщо якесь сміття і є, то це, або обгортка від морозива, гумки тощо або пластикова пляшка зпід води. Ну на худий кінець, серветка яка-небудь. То це так складно пронести в руці до найближчої урни??? За недопалки та скарлупу від насіння нічого можеш не казати, бо це все потрібно робити вдома.
Відповісти
а по Лесі Країнки пройдися й подивися чи там є урни! особливо зверни увагу починаючи з суду до медичного коледжу..купа просто мусорних урн!!! раніше там стояли, я памятаю, а зараз не має !! а те що їх ліплять в місцями більше ніж потрібно...біля цума так взагалі повно.
Відповісти
Ой, бабулька, ви ж там багато чого пам'ятаєте. А от як слова українською мовою пишуться, то вже позабували.
Відповісти
набагато більше чим ти памятаю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
А від Суду до Медичного коледжу 5 км йти, правда??? Нащо та дурна мова? Урни були. А знаєш куди поділись?? От такі поліщуки як ти розтаскали по дворах, домах або ж просто покрушили від надлишку фізичної сили та нестачі розуму та сірої речовини у голові. Біля ЦУМа повно, бо там людей багато ходить - це очевидно.
Відповісти
Боже які Ви там розумні, ля-лякаєте за екраном компа, бачу капітан очевидність ! то що якщо там покришили чи вкрали ті смітники то що значить не потрібно їх там ставити?? чи якщо вкрали чи куда вини там ділися, може тобі видніше ?? й пока такі як ти думатимуть що урни для сміття ставити потрібно через кожні 5 км, то місто чистішим не стане ! подумай про тих людей які його підмітають за 1500 грн в місяць
Відповісти
Твої балачки неаргументовані та безпідставні. Урни не треба ставити через кожних 5 км., але і не треба робити трагедії, якщо від суду до медколеджу немає сміттєвого бака. Я ще раз кажу, там не така велика відстань. А урни є і біля Зосі і біля медколеджу і перед поворотом на старий базар у сквериках. А стосовно тих, хто замітає вулиці за 1500 грн - по-перше, це не така вже й погана зарплатня, порівняно, по-друге, їх хіба туди зігнали палками?? Не вчився, прогулював пари, не шукав ніякої цілі в житті - от і наслідок, - замітаєш вулиці. А якщо вже така в цьому проблема, то нехай такі розумні, їдуть у Польщу чи в Італію - там можна заробити нормальні гроші. Але вся проблема в тому, що наш "брат" буде звинувачувати у своїх проблемах всіх окрім себе! Державу, президента, маму, тата, вчительку і радянську владу. Кожен нехай починає з себе.
Відповісти
а тобі с-ки за це платять?))) за оцю фантазію дешеву?!
Відповісти
від цих табличок місто ну ніяк не стане більш туристичним(
Відповісти

У Луцьку мають встановити 11 вказівників та три пілони з підсвіткою.
Стало відомо, що кошторис даного проекту склав близько 50 тисяч гривень.
Цікаво, що вказівники та пілони виготовляла під замовлення дніпропетровська фірма.
Відповісти
Европа йоли-пали!)
Відповісти
Круто. Повага тому, хто це придумав зробити в Луцьку
Відповісти
Поверхня дорожнього покриття залишається нерівною бугристою ямковою, навіть після ремонту цього ж покриття. Встановлення знаків "аля європа" виглядає смішною на фоні бездарного господарювання наших господарників. Багато подорожую автівкою дорогами області. В глибинці знаків немає, дорогами плутаєшся, гаєш час. Невже складно організувати встановлення знаків там, де справді це потрібно? Риторичне питання. "А в атвєт - тішина".
Відповісти
У нас виросла вже ціла купа професійних коментаторів, які під кожною новиною стараються всунути своїх 5 копійок з обов'язково негативним коментарем?! Люди, зрозумійте, що під лежачий камінь вода не тече і якщо завжди сидіти перед компом, лузгати насіння та строчити один негатив, то нічого і не зміниться. Як мінімум, не зміниться в кращу сторону.
Луцьк ніколи не був туристичною Меккою і, очевидно, не стане нею ніколи. Але варто використати той потенціал, який уже є і хоча б спробувати щось змінити. І дивно читати про урни для сміття, дороги і т.п. Кожен займається своєю справою. ВИ ж не скажете прибиральниці в ресторані чому суп пересолений. Риторичне питання...
Відповісти
а чому нема фото пілона який стоїть на замковій площі???
Відповісти
а навіщо ви комменти видаляєте???
про цей тупий переклад?
Відповісти
Знаки це звісно добре , але той жах, який відбувається в старому місті нікуди не зник . Розбиті дороги та бруківка, напівзруйновані та закинуті будівлі та памятки , відсутність елементарної тур.інфраструктури як то туалети , велопарковки. А корінь проблеми в корупції та непрофесіоналізмі адміністрації заповідника та обл.ради
Відповісти
Останні новини
У Луцьку встановлюють знаки для туристів. ФОТО
16 травень, 2013, 12:15