Бензин, який допомагає економити*

Бензин, який допомагає економити*
З 22 квітня на всіх автозаправних станціях WOG українські автолюбителі зможуть заправити своїх «залізних коней» новим бензином Mustang 92.

Одним з ключових переваг Mustang 92 є те, що він універсальний і має широку лінійку потенційних користувачів: всі автомобілі «американського сегменту» (вироблені для американського ринку або американського виробництва: Dodge, Ford, Buick, Lexus, Toyota, Mercedes, Crysler) пристосовані для використання бензину з октановим числом 92, повідомляють у ТзОВ «Золотий екватор».

Також цей бензин чудово підходить для автомобілів російського та українського виробництва. Особливо – для «класики» ВАЗ, як з карбюратором, так і з інжектором.

Завдяки більш ефективному процесу згоряння, ніж у звичайного бензину А92, новий Mustang 92 захищає двигун від корозії й зношування, очищує паливну систему і забезпечує видалення з деталей двигуна вуглецевих частинок, які відклалися в процесі експлуатації палива.

Для автолюбителів важливим є і забезпечення ідеальної роботи двигуна, і економія коштів на паливо. Mustang 92 у цьому випадку – своєрідна «золота середина». Він дешевший, ніж бензин А95, загалом не поступається в ефективності паливу з вищим октановим числом. Завдяки цьому дозволяє знизити витрати на експлуатацію автомобіля.

Mustang 92 можна з успіхом використовувати в більшості сучасних бюджетних автомобілів китайського, корейського, індійського виробництва. Наприклад, вся лінійка економ-сегменту Hyundai, Volkswagen, Opel, прекрасно працюють на Mustang 92, забезпечуючи економію для господаря і захист двигуна.

«Якщо двигун - це серце автомобіля, то бензин - його кров. Щоб характеристики силового агрегату завжди залишалися оптимальними, йому необхідно краще паливо. Це паливо повинне не тільки забезпечувати максимальну потужність, але і захищати від таких руйнівних явищ, як нагар і смолоутворення», - каже директор роздрібної мережі АЗС «WOG» Михайло Романів.

Він додає: «Особливо актуальний хороший бензин для двигунів автомобілів з історією, ресурс яких потрібно продовжити. Унікальні захисні і очищаючі властивості Mustang 92 дозволять поліпшити роботу двигуна і підтримувати його в ідеальному стані».

Mustang 92 від WOG розроблений спільно з німецьким хімічним концерном BASF. За цього концерну – багаторічний досвід у сфері поліпшення характеристик палива.

Бензин відповідає екологічному стандарту Євро-5, тобто має низький вміст сірки, бензолу і ароматичних вуглеводнів. Це, у свою чергу, дозволяє уникнути смолоутворенню і появі нагару, збільшує ресурс двигуна, зменшує витрату і шкідливі викиди у навколишнє середовище.

Новий Mustang 92 від WOG - це можливість економії та збереження ідеального стану двигуна автомобіля. Це поєднання ефективності та економічності, яке не має аналогів на паливному ринку.



Довідка

OOO «Золотий екватор» (м. Луцьк) входить до групи «Континіум». Компанія управляє мережею автозаправних станцій під брендом WOG (West Oil Group), що нараховує більше 450 об'єктів у всіх областях України.

Мережа автозаправних комплексів WOG™ - це одна з найбільших мереж АЗС на українському ринку нафтопродуктів. Бензин Mustang виготовляється з базового нафтопродукту імпортного виробництва, що відповідає стандарту Євро-5. Поставки здійснюються з нафтопереробних заводів Румунії, Греції, Литви, Польщі та Білорусії.

Мережа АЗС WOG надає можливість скористатися додатковими сервісами та послугами: автоаксесуари, автохімія, ресторан, безкоштовний WI-FI і товари в дорогу. За результатами конкурсу «Вибір року» WOG™ визнана кращою серед мереж АЗС в 2010, 2011, 2012 роках.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: VOG
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
Бензин, який допомагає економити*
16 травень, 2013, 12:54