У «Рестпарку» відсвяткували День сім’ї. ФОТО*

У «Рестпарку» відсвяткували День сім’ї. ФОТО*
У рекреаційному комплексі «Рестпарк», що у селі Струмівка під Луцьком, гучно і весело відсвяткували День сім’ї.

Свято відбулося 10 травня й зібрало понад 300 батьків та дітей. На дійство приїхали навіть із немовлятами.

Як відомо, саме у травні у всіх країнах світу щороку відзначають Міжнародний День сім’ї. З цієї нагоди «Рестпарк» і дисконтний клуб Multi Card вирішили подарувати тепле родинне свято волинянам.

Усіх охочих з Луцька привезли на спеціальному безкоштовної автобусі. Людей зустрічав і обслуговував привітний персонал, а розважав луцький шоумен Сергій Скулинець.

Конкурси, жарти, розваги, лотереї, творчі майстер-класи для дітей і батьків, спортивні естафети і квести, караоке і танці: нудьгувати на святі не доводилося.

Дітлахи з особливим захопленням бавилися із веселими професійними аніматорами із клубу свідомого батьківства «Бджілка Майя» та майстерні свят «Цукерочка», а живий мультиплікаційний персонаж Губка Боб став найліпшим другом для малечі у цей день.

Святкову атмосферу створювали барвисті повітряні кульки, море мильних бульбашок і яскравий музичний супровід від ді-джея Pasha Lee та гурту «Шанс-Music».

Діти тішилися стрибками на батутах, бавилися на дитячому майданчику, смакували безкоштовним морозивом торгової марки «Ажур». Студія краси «Ідеал» подарувала діткам аква-грим, а салон краси «Мадам Миронюк» робила малечі зачіски, дівчаткам – манікюр.

Організатори свята влаштували також і захоплюючу лотерею із великою кількістю призів від численних спонсорів. Але найбільше пощастило власнику головного призу, який виграв путівку в Європу.

Завершилося дійство святковою сімейною дискотекою, виступом луцького гурту «Шанс-Music» та незабутнім фаєр-шоу.

Партнери: Ювелірний дім «Zarina», Магазин «Срібний світ», туристичне агенство «Нові мандри». Медіа-партнери: журнал «Твій стиль», журнал «Ваше Весілля».

«Рестпарк» – заміський клуб відпочинку для усієї родини. Персонал комплексу завжди радий і постійним, і новим відвідувачам.

Рекреаційний комплекс «Рестпарк»: Луцький район, село Струмівка, вулиця Рівненська, 135.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: розваги
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Класно!!! Молодці:)
Відповісти
Дякуємо))
Відповісти