Призначили ділову зустріч і застрелили: чоловіка у Ковелі «замовили» через ревнощі

Призначили ділову зустріч і застрелили: чоловіка у Ковелі «замовили» через ревнощі
Правоохоронці розкрили вбивство 46-річного мешканця Ковельського району.

З'ясувалося, що вбивство чоловіка замовив його суперник з мотивів ревнощів та неприязних відносин, - пише прокуратура Волинської області.

Нагадаємо, 17 вересня, на околиці міста Ковель поліцейські виявили мертвим із вогнепальним пораненням голови жителя одного із сіл району.

Пособником у вчиненні злочину став 40-річний уродженець Республіки Грузія, мешканець одного з сіл Ковельського району, а виконавцем – його рідний брат, колишній учасник одного зі збройних конфліктів на Кавказі. Ще один учасник злочину – також уродженець Грузії.

Домовившись з жертвою про зустріч поблизу недіючого кафе в Ковелі (місце було вибрано заздалегідь), щоб нібито замовити йому виконання будівельних робіт, зловмисник зранку 16 вересня 2019 року провів потерпілого якнайдалі від дороги та вистрілив йому в голову.

Чотирьом громадянам, яких затримали 18 вересня, сьогодні 20 вересня, повідомили про підозру у вбивстві на замовлення, за попередньою змовою групою осіб (кримінальне правопорушення, передбачене п.п. 11,12 ч.2 ст. 115 КК України).

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Опублікували відео затримання можливих вбивць волинянина, якого знайшли з простреленою головою

Прокурори Ковельської місцевої прокуратури, які наразі здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у цьому кримінальному провадженні, наполягають на обранні їм запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Зауважують, що за вчинення такого злочину Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до довічного позбавлення волі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Призначили ділову зустріч і застрелили: чоловіка у Ковелі «замовили» через ревнощі
20 вересень, 2019, 16:52