Агрохімічний аналіз грунту: ціна, де зробити в Україні*

Агрохімічний аналіз грунту: ціна, де зробити в Україні*
Ще п'ятнадцять-двадцять років тому важко було уявити, якою підвищеною увагою буде нагороджена екологія і все, що з нею пов'язано, як від державних органів, так і від природоохоронних структур. У наш час у зв'язку з новими, більш жорсткими вимогами з охорони природних ресурсів та постійних нововведень в області охорони екології, сучасні виробничі та сільськогосподарські підприємства зобов'язані дотримуватися правил та норм для законності своєї діяльності.

Будь-яка компанія або фірма зобов'язана дотримуватися екологічних вимог, вказаних у законі. З цією метою в ній створюється спеціальний відділ або наймається співробітник, який має відповідну освіту і виконує необхідну роботу. Одним з найважливіших показників, що визначають подальші умови експлуатації об'єкта, є агрохімічний аналіз грунту.

Для чого це потрібно?

За посиланням https://himanaliz.ua/uk/poslugi/khimichniy-analiz-gruntu/ ви можете ознайомитися з розцінками, що стосуються такої процедури, як агрохімічний аналіз грунту. Подібні дослідження в даній сфері можуть бути потрібні в різних випадках.

Аналіз грунту за допомогою сучасних методик і відповідного обладнання дозволяє:

• Оцінити ступінь забрудненості піску, ґрунту, торфу, глини токсичними і небезпечними для здоров'я речовинами.

• Визначити найбільш оптимальні сільськогосподарські культури для вирощування в даній місцевості.

• Підібрати правильні й ефективні добрива для рослин.

• Вибрати ідеальне місце для будівництва будинку і вирощування врожаю.

Аналіз грунту може знадобитися при плануванні заходів з повторного використання території з високим вмістом радіонуклідів, нафтопродуктів, важких металів, а також грунту з високою кислотністю і засоленностью. Результати цієї роботи також можуть враховуватися при подальшому використанні грунту всіх категорій чистоти - від максимально забрудненої до абсолютно чистої, тому що не будь-який грунт можливо повторно рекультивувати.

Агрохімічне обстеження часто проводять в комплексі з мікробіологічними тестами, адже за існуючими нормами законодавства грунт повинен мати певний ступінь чистоти в зонах підвищеного ризику. Сюди відносять дитячі майданчики, дитсадки, школи та інші заклади освіти, території біля водойм і т. д.

Де зробити агрохімічний аналіз грунту

Якщо вам необхідно в найкоротші терміни професійно виконати агрохімічний аналіз грунту, на сайті лабораторії "УкрХімАналіз" вам завжди будуть раді допомогти експерти з багаторічним стажем.
Висококваліфіковані співробітники мають величезний досвід роботи в даній області, а також все необхідне обладнання і оснащення для виконання поставленого завдання.

Після всіх необхідних аналізів грунту лабораторія видає відповідну документацію, яка є офіційним юридичним документом, який підтверджує результат досліджень. Дані протоколи обов'язкові до прийому і розгляду у всіх відповідних державних органах.

Після оголошення результатів дослідження фахівці видають рекомендації про те, як правильно надалі використовувати даний грунт виходячи зі ступеня забруднення. Також лабораторія видає експертний висновок, який є обов'язковим для проходження процедури держконтролю.

Ціна агрохімічного аналізу грунту

Якщо вам необхідний агрохімічний аналіз грунту на родючість, вартість послуг буде визначатися обраним пакетом - базовим, розширеним або максимальним. Мінімальна ціна на базовий пакет, в якому грунт тестується по 8 показниками, в той час, як максимальний пакет включає 28 показників.

Крім того, ви можете замовити екологічний аналіз грунту на забруднювачі в тих же трьох пакетах. Найдоступніший включає в себе експрес перевірку загальної забрудненості ґрунту, а самий максимальний дозволяє виконати повний аналіз з дослідження радіаційного фону обраної території. Його зазвичай замовляють при плануванні будівництва медичних і загальноосвітніх закладів, ігрових дитячих майданчиків, спортивних комплексів, ділянок під приватне будівництво житла.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Агрохімічний аналіз грунту: ціна, де зробити в Україні*
22 вересень, 2018, 12:14