Переваги пакування товарів у коробки з гофрокартону*

Переваги пакування товарів у коробки з гофрокартону*
Гофрокартонні коробки є одним з найбільш використовуваних пакувальних матеріалів. Вони використовуються для зберігання та перевезення різноманітних продуктів – незалежно від їх розміру, форми або ваги. Картонні коробки мають ряд важливих переваг, які стосуються витрат на виготовлення, утилізацію та ін.

Універсальність

Коробка виготовляється з кількох шарів картону, які ефективно поглинають вібрації та удари. Тому вони дуже корисні для упаковки крихких предметів, таких як електронні пристрої, скляний посуд, меблі та ін. Коробки можна використовувати для упаковки й інших предметів. Фактично вони підходять для будь-чого: інструментів, книг, шкарпеток, іграшок, ювелірних виробів. З листів гофрокартону можна виготовити упаковку різних форм та розмірів.

Легкість

Мала вага коробок робить їх зручними у транспортуванні та збереженні. При зберіганні в розібраному вигляді вони займають мало місця. Легкість суттєво спрощує завантаження та розвантаження і самої упаковки, і товарів у ній. Незважаючи на міцність, коробка має тонкі стінки. Це означає економію місця у транспорті, на складі та на полицях магазину.

Ефективний захист

Гофрокартон добре протистоїть механічним навантаженням. Також він захищає товари від пилу, бруду і частково від води. Така упаковка дозволяє зберегти речі при перевезенні, перенесені, складських роботах. Особлива конструкція робить коробку значно міцнішою, ніж при використанні звичайного картону чи пластику.

Доступність

Гофрокартон – це дешевий матеріал, який може виготовлятися з вторинної сировини. Завдяки цьому упаковка є доволі дешевою, особливо якщо замовляти її оптовими партіями. Є дешевші та дорожчі варіанти, наприклад, з сірого та білого картону.

Реклама

На картон можна наносити зображення та написи фотографічної якості. Це робить упаковку ефективним маркетинговим інструментом. З її допомогою можна не лише доставляти товар покупцеві, а й рекламувати компанію, її товари та послуги. Компанії можуть друкувати на коробках логотипи, контактні дані, описи продуктів та розміщувати іншу інформацію.

Екологічність

Використовуючи картонну упаковку, ви дбаєте про навколишнє середовище. Її можна переробити та використати повторно. Це значно краще для природи, ніж пластик. Використовуйте екологічність як одну з переваг компанії. Розповідайте про це клієнтам, аби покращити репутацію бізнесу. Сьогодні багато людей переймаються проблемами навколишнього середовища, тож вони повинні врахувати це.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: пакування
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Переваги пакування товарів у коробки з гофрокартону*
21 вересень, 2018, 09:54