Як скоротити витрати на поїздку в Трускавець?*

Як скоротити витрати на поїздку в Трускавець?*
Відпочинок в Трускавці – чудова можливість покращити не лише фізичне, а й емоційне здоров’я. Найбільшу славу цей курорт отримав завдяки своїм мінеральним водам. Однак і прогулянки, і свіже прикарпатське повітря, і численні бальнеологічні процедури допомагають позбавитися багатьох хвороб. Трускавець – курорт на будь-який гаманець. Ви можете підібрати варіанти проживання у санаторіях на сайті www.dzherela-karpat.com або зупинитися в квартирі чи котеджі. Не поспішайте думати, що відпочинок тут є надто дорогим. Кілька корисних порад допоможуть вам зекономити.

Низький сезон

Високим сезоном у Трускавці вважається період з кінця квітня до другої половини жовтня. Саме в цей час ціни на проживання зростають. Максимальними вони стають на новорічні свята, тобто з кінця грудня до кінця січня. Пакет послуг в санаторіях зазвичай лишається незмінним протягом всього року.

Якщо ж ви хочете відпочити й заплатити за житло поменше, найкраще приїздити на курорт з початку лютого до другої середини квітня. Оскільки туристів у цей час менше, власники готелів та приватних садиб знижують ціни.

Житло

Ви можете зупинитися в санаторії чи орендувати житло (квартира, будинок, кімната) в приватного власника. В другому випадку вартість оренди залежить не лише від комфорту (меблі, ремонт, гаряче водопостачання, парковка та ін.) в самому житлі, а й від наступних факторів:

• Відстань до бювету мінеральних вод.
• Відстань до санаторію.

Найвигідніше орендувати житло кільком людям. Одномісні кімнати знайти доволі важко. Зазвичай доводиться платити за всю кімнату, яка розрахована як мінімум на двох людей.

Також врахуйте, що в квартирах та котеджах ви отримуєте лише проживання. Для лікувальних процедур потрібно відвідувати санаторії. Можливо, буде краще придбати путівку «все в одному».
Житло не обов’язково повинне знаходитися біля самого бювету. Прогулянки на свіжому прикарпатському повітрі також корисні, тож ходити пішки щодня не завадить.

Харчування

Ви можете замовити комплексну путівку з харчуванням у санаторії, харчуватися в іншому місці або готувати самостійно. Останній варіант підійде лише тим курортникам, які орендують приватне житло. Цілком зрозуміло, що в санаторії ніхто не дозволить вам куховарити. А ось у квартирі чи котеджі з кухнею можна розвернутися на повну. Варто заздалегідь дізнатися, в яких закладах можна дешево та смачно поїсти. Оскільки ви їдете в Трускавець відпочивати, проводити час на кухні не надто приємно. Але якщо потрібно скоротити витрати, нічого не вдієш.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Як скоротити витрати на поїздку в Трускавець?*
21 вересень, 2018, 13:20