Ключові переваги прочищення труб гідродинамічним методом*

Ключові переваги прочищення труб гідродинамічним методом*
Гідродинамічна прочистка каналізації https://www.krot-servis.com.ua/uk/gidrodinamichna-prochistka-kanalizatsiyi/ має ряд важливих переваг в порівнянні з іншими методами усунення забруднень в трубах. Вона передбачає використання струменю води під високим тиском, яка виштовхує засмічення та змиває забруднення зі стінок труб. Технологія, яку пропонує компанія Krot-Servis, дозволяє позбутися навіть складних засмічень, які не вдається видалити за допомогою інших методів.

Комплексна чистка

Накопичення жиру, мулу, миючих засобів, бруду, мінеральних відкладень та інших речовин всередині труби часто є попередником повторних засмічень каналізації. За допомогою механічної очистки часто вдається лише пробити дірку в бруді, яка через деякий час знову затягується. Потік води під тиском видаляє засмічення по всьому внутрішньому діаметру труби.

Вода добре видаляє навіть такі складні засмічення, як каміння, шматки дерну, залишки коренів рослин.

Зручний доступ

Гідродинамічний метод дозволяє прочищати труби зі складними поворотами, віддалені від точки входу. Вода проходить через каналізацію суцільним потоком. Для неї не має значенні діаметр труби чи кількість її поворотів. Засмічення в будь-якому випадку видаляються ефективно. Це особливо корисно на об’єктах зі складною інфраструктурою, яку важливо не пошкодити під час проведення санітарних робіт. Вода подається гнучкими шлангами, що проходять навіть у важкодоступних місцях.

Видалення бактерій

Потік води настільки сильний, що він видаляє не тільки забруднення, а й бактерії, що осідають на стінках труб. Вони можуть призвести до появи неприємних запахів, поширення збудників різних захворювань. Після гідродинамічної прочистки труби не стають стерильними. Однак кількість бактерій в них значно зменшується. Також зникає поживне середовище для їх розмноження, що позитивно впливає на загальний санітарний стан труб.

Екологічність

В порівнянні з хімічною прочисткою, гідродинамічний метод є значно менш шкідливим для оточуючого середовища. В даному випадку використовується звичайна вода, без кислот чи інших агресивних хімічних речовин. Рідина після потрапляння в грунт чи у водойму відфільтровується природними методами, як і звичайні каналізаційні стоки.

Завдяки високій ефективності гідродинамічна прочистка труб від Krot-Servis дозволяє вам заощадити кошти в довготерміновій перспективі. Санітарну обробку каналізаційної системи потрібно проводити рідше, ніж при застосуванні деяких інших методів прочистки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Ключові переваги прочищення труб гідродинамічним методом*
21 вересень, 2018, 13:25