Волинські танцюристи завоювали «срібло» на змаганнях світового рівня. ФОТО

Волинські танцюристи завоювали «срібло» на змаганнях світового рівня. ФОТО
Вихованці клубу спортивного танцю "StarLight" із Володимира-Волинського стали срібними призерами у категорії "Junior 1 Open LA WDC" під час змагань зі спортивних танців WDC AL WORLD CHAMPIONSHIP 10-Dance & WDC AL WORLD CUP BALLROOM & LATIN “Freedom Dance Cup”.

Змагання відбулися 21-22 вересня у місті Радом (Республіка Польща), - йдеться на сайті Володимир-Волинської міської ради.

Юні танцюристи Роман Боярчук та Ярина Шуляр у боротьбі за Кубок світу отримали “срібло”, залишивши позаду понад 40 пар з Польщі, України, Білорусі, Данії, Англії.


Танцювальна пара з Волині бере участь у різноманітних танцювальних конкурсах, звідки часто привозять кубки та медалі. Вони виконують латиноамериканську програму – це ча-ча-ча, самба, румба, пасадобль і джайв. Неабияких зусиль для того, аби пара виступала на достойному рівні, доклали їх молоді та креативні тренери Станіслав та Софія Кузнєчихіни.

Серед здобутків вихованців клубу спортивного танцю "StarLight" – друге місце на чемпіонаті України, перше й друге місця на чемпіонаті FNDL, також на танцювальному конкурсі у Харкові Ярина та Роман серед 2000 учасників вибороли 4-те та 6-те місця.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Волинські танцюристи завоювали «срібло» на змаганнях світового рівня. ФОТО
23 вересень, 2019, 22:58