Лучанка вже 14 років бореться за землю у центрі міста, якою все життя користується її сім’я

Лучанка вже 14 років бореться за землю у центрі міста, якою все життя користується її сім’я
Лучанка продовжує боротися за право на приватизацію земельної ділянки, що знаходиться практично в самому центрі міста, на вулиці Винниченка, 53.

Про це йшлося 24 вересня під час постійної комісії Луцької міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Галина Новосад переконує, що її родина користується тією ділянкою вже 60 років. Де-юре, вона є вільною, але у приватизації їй впродовж декількох років відмовляють.

Нагадаємо, що Галина Новосад вже більше 14 років намагається приватизувати ділянку в центральній частині міста. Землю у власність не можуть надати, але й забрати з користування теж не можуть.

Пані Новосад сказала, що втомилася боротися за «свою» землю, то ж припинила писати офіційні заяви. У 2013-2014 році були пропозиції внести це питання на сесію, однак ініціативу не підтримали. Галина Новосад повідомила, що зверталася до начальника управління земельних ресурсів Сергія Шабали, той їй відмовив, але без надання офіційного документу відмови та пояснення причин. В свою чергу жінка найняла адвоката Миколу Шостака.

Члени постійної «земельної» комісії зазначають, що за відсутності офіційних документів вони не можуть розглядати це питання на часі, тож чекатимуть, доки пані Новосад отримає офіційне аргументоване підтвердження відмови.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Випадково це не той адвокат Микола Шостак, який певну частину свого життя перебував за гратами за кримінальні злочини пов'язані із грабежем своїх клієнтів?
Відповісти
А що, у нас є міськрада з чиновниками ? Здається, їх успішно заміняють безвусі муніципали, компетентні і у земельному законодавстві, боротьбі з самогонщиками та спалювачами сміття..
Відповісти
Ну да! Муниципалов- собак натравить надо и сама откажется , а шабала прихватит
Відповісти
Я тут все життя, коли ходжу в магизин, користуююся одним і тим-самим тротуаром. Треба буде й собі його приватизувати.
Відповісти
а ткачук скільки сказав?
Відповісти
Не так то все є, як тут описано. Та хитрови&ахана пані не каже, що там розроблена документація на будівництво багатоквартирних будинків для інституту. А у неї вже є клієнт для купівлі, який хоче в центрі міста збудувати собі особняк. Користується землею вона, але підтверджуючих документів не має. От і біситься. Якби все було так, як каже вона, то за стільки років при різних владах вона могла би свого добитися. Закон є закон . Шабала правий !
Відповісти
Останні новини
Лучанка вже 14 років бореться за землю у центрі міста, якою все життя користується її сім’я
24 вересень, 2019, 10:35