На «почесного волинянина» – ще один претендент

На «почесного волинянина» – ще один претендент
Письменник Володимир Лис може отримати статус "Почесного громадянина Волині".

Про те, щоб присвоїти відомому волинянину таке високе звання клопочеться постійна комісія з питань духовності, релігій, освіти й науки, культури, засобів масової інформації, - повідомили у прес-службі облради.

Відповідну пропозицію внесла Валентина Блінова.

Разом з тим, депутати підтримали клопотання своїх колег з комісії з питань соціального захисту населення, трудових ресурсів та з питань, пов’язаних з ліквідацією наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, яка рекомендувала присвоїти звання "Почесний громадянин Волині" митрополиту Ніфонту та нардепу Катерині Ващук.

Нагадаємо, згідно із Положенням рада визначає двох Почесних громадян Волині напередодні Дня незалежності України. А у 2008 році звання присвоїли трьом волинянам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Лис, Блінова
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А я пропоную Вітіва на це звання
Відповісти
Щось вже тому Лису забагато чого дають. Вже він отримав 2-і квартири за рахунок держави. Може краще було дати одну квартиру або спортсменам або малозабезпеченим верствам населення. так що перебється.
Відповісти
А чия це рекомендація? Лис - жебрак-полішук, який пише ще гусячим пером, як писав Григорій Сковорода. Сам статус "почесний громадянин міста" (чи області), говорить про те, що такі звання присвоюються тому, хто щось зробив для міста чи області. Наприклад, почесний громадянин міста Костянтин Меркулов врятував колишній ДПЗ - 28 від загибелі. Він знайшов інвестора і підприємство не розділило долі ДПЗ-29 (Вінниця), який так і не встиг випустити свою продукцію і стоїть зруйнований - цеглини на цеглині не залишилось. Чи, скажімо, Харківський ДПЗ, який вже 20 років стоїть в бурянах. А що зробив Лис? Наробив, як кіт на глині. Поястіть це жебраку Лису, хто розумний. Дуже прошу. Скільки можна стояти з простягнутою рукою? І не соромно. Вже й без цього звання ходить горбатий від слави.
Відповісти
Останні новини
На «почесного волинянина» – ще один претендент
17 травень, 2013, 09:19