Влада Волині обіцяє виділити на оздоровлення дітей 36 мільйонів

Влада Волині обіцяє виділити на оздоровлення дітей 36 мільйонів
На Волині на оздоровчу літню кампанію дітей планують спрямувати понад 36 мільйонів гривень.

Голова облдержадміністрації Борис Клімчук під час урядового селектору розповів про організацію дитячого літнього відпочинку в регіоні, - повідомили у прес-службі відомства.

«Насамперед оздоровлюватимуть дітей пільгових категорій. Так, усі діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, будуть охоплені відпочинком та оздоровленням, діти-інваліди – на 90%», - зазначив він.

Загалом за оновленими даними на Волині цього літа 72 тисячі дітей матимуть можливість зміцнити здоров’я та корисно провести дозвілля у різних закладах відпочинку.

«Акцент – на якість послуг: харчування та проживання, дотримання санепідемстандартів та пожежної безпеки. На Волині усі діючі 12 позаміських таборів атестовані та є в державному реєстрі», - підкреслив Борис Клімчук.

Голова облдержадміністрації також повідомив, що традиційно міськвиконкомам та райдержадміністраціям виділена субвенція з обласного бюджету на придбання путівок для оздоровлення дітей пільгових категорій у сумі майже 3 млн грн, а це - більше на 1,1 млн грн ніж торік.

«Значно зросло фінансування із Фонду соціального страхування: цьогоріч на літню оздоровчу кампанію виділено 7,7 млн грн, що на 5,5 млн грн більше ніж у 2012-му. За що від імені волиняни щиро дякую», - наголосив голова облдержадміністрації.

Нагадаємо, цьогоріч владці в табори планують відправити 68 тисяч волинських дітей.

Довідка


В області передбачається відкрити 624 табори відпочинку (із них: 596 з денним перебуванням, 27 праці та відпочинку, одне наметове містечко). Більшість з них працюватимуть на базі загальноосвітніх і позашкільних навчальних закладів. Як правило, вони функціонуватимуть в одну зміну тривалістю 14 днів. Частина розпочне свою роботу 27 травня, інші - 1 червня.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
поправочка: на своїх дітей та внуків)))
Відповісти
Останні новини
Влада Волині обіцяє виділити на оздоровлення дітей 36 мільйонів
17 травень, 2013, 09:54