Луцький депутат-багатій «підсів на колеса». ФОТО

Луцький депутат-багатій «підсів на колеса». ФОТО
Депутат Луцької міської ради (Во «Свобода»), підприємець Олег Чернецький має два велосипеди, один з яких коштує 35 тисяч гривень.

Про своє велозахоплення Чернецький розповів виданню ВолиньPost, - йдеться у матеріалі "Луцьк і ровери: навіщо лучанам крутити педалі?"

«Катаюсь для загального фізичного розвитку. Повертаюсь в 15-тирічний вік. Через їзду на ровері вестибулярний апарат тримається в тонусі», - розповів Чернецький.

Він зізнався, що катається постійно останні три роки, окрім зими.



«Дискомфорт дуже страшний. Багато автомобілів, не люблю дихати газами. Не раджу їздити по місту, бо це не здоров’я. Місце для їзди обираю таке, де менше машин і більш-менш файна дорога. Я виїжджаю на боратинську трасу, там машин не має. Другий вид катання – в лісі. Там саме краще, бо їдучи на природі відбувається навантаження на м’язи», - розповів депутат.

«Три роки назад я купив самий простий польський велосипед. Він був у вигляді джипа, я потім покращував його і тепер їжджу по дорозі»



«Гірський велосипед – беушний. Я купив його за 800 доларів. Нині його вартість становить від 35 тисяч гривень. Деколи доводиться купувати вживаний транспорт, аби збалансувати свій бюджет», - додав Олег Чернецький.

ЧИТАТИ ПОВНІСТЮ МАТЕРІАЛ "ЛУЦЬК І РОВЕРИ: НАВІЩО ЛУЧАНАМ КРУТИТИ ПЕДАЛІ?"

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 10
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що Чернецький зробив для міста? Розкажіть і поділіться?
Відповісти
для вас полішуків що не роби завжди мало й не видно..благодійний фонд є, що допомагає людям не тільки міста а й волині. !!!
Відповісти
полішук-це ти!
допомагає він сам собі та тобі раз ти його захищаєш і все,не більше!
Відповісти
Бабулька, ти знову за своє? Ти хочеш щоб він тобі допомагав? ТО прийди в офіс, віддай все що вкрала, тоді проси допомогу.
Відповісти
А чому ніхто не пише про те, як після розлучення з першою дружиною він вигріб з її квартири геть усе - навіть кілька банок тушонки?!А про особистий вклад у розвиток міста можна щось написати...
Відповісти
Тому що заказна статейка-це якраз те що треба для замилювання очей...
А те який він чоловік-це таке, нажаль...
Відповісти
А ви колишня дружина?
Відповісти
Замість того щоб з помийним відром по сайтах гасати кращеб на велосипеді покатались. Для здоров"я більше користі. Усі хвороби від нервів та від заздрощів.
Відповісти
До, один трыпер выд задоволення!!!
Відповісти
Олень на колесах
Відповісти
Останні новини
Луцький депутат-багатій «підсів на колеса». ФОТО
17 травень, 2013, 10:18