Нововолинський молодий «УДАР» вітав каратистів з ювілеєм. ФОТО*

Нововолинський молодий «УДАР» вітав каратистів з ювілеєм. ФОТО*
Молодіжна організація Нововолинського міського осередку Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» привітала спортивний клуб «ІРБІС» з його першим ювілеєм.

Напрямком діяльності спортклубу є розвиток кіокушинкан карате у Нововолинську. Заснували його у травні минулого року. За цей час, завдяки вагомому вкладу тренера Нестеровича В.О., до занять карате було залучено близько 80-ти учнів.

Із річницею клуб привітали молоді УДАРівці міста Нововолинськ - Павло Недашківський і Роман Ліпейко. Від імені Нововолинської міської організації ПП «УДАР Віталія Кличка» «ІРБІСу» подарувати захисне спорядження для комфортних занять.

«Різні види спорту і, зокрема, карате кардинально змінюють форму мислення майже кожної людини, яка займається спортом. Спорт не тільки гартує людину фізично, але й має вплив на розвиток особистості, формує такі якості як відповідальність, наполегливість, силу волі, цілеспрямованість. Сильна людина рідко образить слабшого, в останню чергу подумає про цигарку, алкоголь чи наркотики. Саме тому ми вирішили зробити свій невеликий внесок у розвиток спорту у місті», - зазначив голова молодіжного крила «УДАР» Нововолинська Павло Недашківський.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Нововолинський молодий «УДАР» вітав каратистів з ювілеєм. ФОТО*
17 травень, 2013, 10:52