Кіндер прокоментував аудіозаписи з інтернету

Кіндер прокоментував аудіозаписи з інтернету
Ковельський міський голова Олег Кіндер назвав «брєдом» компрометуючі аудіозаписи, які з’явилися в мережі інтернет 30 січня.

Нагадаємо, що на записах прослуховується розмова двох чоловіків: невідомим та чоловіком, до якого звертаються на ім’я Олег. Із суті діалогу випливає, що невідомий чоловік заплатив невідомому Олегу 5 тисяч доларів за прийняття певного рішення сесією невідомої ради.

Як пишуть Волинські новини, голос, до якого звертаються на ім’я Олег, нагадує голос ковельського міського голови Олега Кіндера.

Коментуючи ситуацію ВолиньPost, Кіндер зазначив, що не мав часу слухати записи, бо «все ж таки на роботі».

Разом з тим сказав, що подібну інформацію він пов’язує з передвиборною гонкою і брудними технологіями.

«Почалися виборчі гонки. І мені щось коментувати? Це тільки початок отого всього, що сьогодні є. І мені коментувати, вибачте, оцей брєд, який буде виноситися… Це тільки початок. Зараз будуть розказувати про мої квартири, будуть розказувати про мої доходи, про мої підприємства і ще хто його знає про що будуть розказувати. Це на совісті тих людей, які це виносять», – прокоментував Кіндер.

Водночас він поскаржився на видання, які, на думку мера Ковеля, некоректно назвали голоси на аудіозаписах.

«Невідома особа і голос похожий до Кіндера. Це коректно чи ні? Написали би: невідома особа і невідома особа. Оце було би коректно. А так… Одні сидять галіматью цю пишуть, організовують і все інше», – каже мер Ковеля.

Міський голова Ковеля підтвердив інформацію про те, що нині у суді лежить позов на підприємця Віктора Каваса, котрий у присутності журналістів у 2011 році обізвав Кіндера хабарником. І натякнув, що продовжить далі оскаржувати суперечливу інформацію щодо своєї особи у судовому порядку.

«Відбудеться судове чергове засідання. Буде рішення. Далі піде справа. Всьому ж є початок і всьому є кінець», – зазначив Кіндер.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Кіндер
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Утром деньги - вечером стулья, вечером деньги - ночью стулья... " Ось такий підприємливий у ковелі мер.
Відповісти
Не бачити тепер Кіндеру депутатства як своїх вух.
Відповісти
Цікаво - один "незалежний" сайт компромат на опозиціонера вилив, а другий "незалежний" (ваш) - "опровержение" на це подав. В очікуванні виборів зразу видно заангажованість і перших і других. Ще раз переконуюсь, що на Волині немає незалежних інтернет-ЗМІ. Так тримати, "незалежні" ви наші
Відповісти
Ізоблічітєль ви наш )))))))))))))))))
Відповісти
"Я Солженицына не читал, но осуждаю всё то, что он написал", - точно так і Кіндер "оправдався", наїхавши на оприлюднене журналістами. Чи хто повірить, що людина при здоровому глузді не ознайомиться з найбільшим в своєму житті аудіокомпроматом? Про те, що витворяють на місцях "невідомі особи і голос похожий до Кіндера" треба передати в ПАРЕ для моніторингу і Бараку Обамі, до якого поїде Жужа Тимошенко жалітися на "злочинний режим" в Україні. Журналісти, запропонуйте Кіндеру передати файли записів, що робив Кавас на експертизу. Тоді все стане на свої місця.
Відповісти
Скільки набрався хабарів на посаді мера.За такі фокуси і хату спалили...Та нічого нардепом стане кращу побудує,очі такі невині робить правду "брєдом"називає,і ще голосували за нього!
Відповісти
першого лютого в 8:45 та 12:45 дивіться на каналі ICTV продовження кримінального серіалу "Буратіно"

не пожалкуєте...
Відповісти
Останні новини
Кіндер прокоментував аудіозаписи з інтернету
30 січень, 2012, 16:47