«Говерла» – «Волинь»: напередодні

«Говерла» – «Волинь»: напередодні
В Ужгороді може вирішитися майбутнє «Волині» у Прем'єр-лізі.

Якщо лучани програють, то шансів на виживання у них значно поменшає. Натомість перемога або нічия в матчі з «Говерлою» може зняти усі питання стосовно другого кандидата на виліт із УПЛ, якщо лучани здобудуть бодай один заліковий бал, - повідомили у прес-службі клубу.

Арбітром матчу буде Олександр Дердо із Іллічівська, телетрансляцію проведе канал «Футбол». Початок гри - о 18:30.

Підопічні Олександра Севідова чи не увесь чемпіонат намагаються зберегти прописку в УПЛ, налаштовуючись на кожен матч, як на останній. На жаль, щось подібне останнім часом можна сказати і про «Волинь», яка має в пасиві найтривалішу в лізі серію без перемог.

У складі «Говерли» дискваліфікованих немає, а лучанам не допоможе Ванче Шиков, у якого перебір карток. «Волинь» у п’ятницю вранці прибуде до Ужгорода, де увечері відбудеться передматчеве тренування команди.

Історія матчів «Волині» проти «Говерли» дуже багата, оскільки команди постійно зустрічалися в класі «Б» та другій лізі союзного чемпіонату. Разом із кубковими поєдинками зіграно 77 матчів. Лучани виграли 27 разів, програли – 28 матчів, унічию зіграно 22 поєдинки. Різниця голів: 88 – 94.

Історично склалося так, що обидві команди дуже добре грають вдома. От і «Волинь» із 37 зіграних в Луцьку матчів виграла 23 і тільки тричі програла.

А от в чемпіонатах України у вищій лізі суперники зустрічалися всього у двох чемпіонатах. У роки, коли закарпатці грали в еліті, з неї вилітала «Волинь» і навпаки.

Отож, у п’ятьох матчах «Волинь» виграла тричі і двічі зіграла у нічию. Різниця голів 11:5 на користь «Волині». На своєму полі ужгородці зуміли тільки двічі зіграти у нічию.

Поєдинок у листопаді 2012 року (2:1) у Луцьку був трохи скандальним, бо запам’ятався сумнівним пенальті, коли м’яч після прострілу Бікфалві влучив у голову, а не в руку Щедракова. Савич з «точки» не забив, але Аржанов дуже красиво добив м’яча у дальню дев’ятку і відкрив рахунок. Закріпив перевагу «Волині» Савич – він відгукнувся на пас головою Овонікоко, втік від захисників і переграв Бабенка.

Нагадаємо також, що вболівальникам «Волині» організовують виїзд до Ужгорода, аби підтримати команду у складному поєдинку.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
«Говерла» – «Волинь»: напередодні
17 травень, 2013, 14:51
Перекрили луцьку вулицю
17 травень, 2013, 14:49