Волинь отримала кошти на добудову проблемної школи

Волинь отримала кошти на добудову проблемної школи
У Волинську область надійшли кошти для будівництва загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів в селі Осівці Камінь-Каширського району.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Волинської ОДА.

Тимчасовий виконувач обо`язків голови Волинської ОДА Олександр Киричук повідомив присутнім, що сьогодні вранці в область надійшли кошти для реалізації об’єктів Державного фонду регіонального розвитку. Тож в області активно працюватимуть над тим, аби якнайшвидше завершити будівництво та здати школу в експлуатацію.

"У столиці нас почули, адже на минулому тижні ми були в Києві та взяли участь у комісії Мінрегіону, саме тому ми сьогодні маємо розуміння, що у жовтні місяці профінансують завершення будівництва. Звичайно, у нас таких проблемних об’єктів є кілька, але Осівці і Любохини ми поставили в пріоритет, адже їх готовніть майже 100 відсотків. Тому хочу вашого розуміння, що гроші є, але зараз треба завершити роботи і оформити документи", - сказав Олександр Киричук.

Як нагадав присутнім заступник голови облдержадміністрації Валентин Цьось, кошти очікували раніше, але через ряд об’єктивних чинників, профінансували лише зараз.

Тож нині необхідно завершити закупівлю меблів і оформити документацію для введення школи в експлуатацію. Орієнтовно на це потрібно місяць часу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.