Заборгованість із зарплат на нововолинських шахтах приховують, ‒ волинський нардеп

Заборгованість із зарплат на нововолинських шахтах приховують, ‒ волинський нардеп
Тим часом, за словами свободівця Євгена Мельника, борг сягнув 10 мільйонів гривень.

Нардеп вимагає міністра енергетики та вугільної промисловості втрутитися в ситуацію, ‒ повідомляють в прес-службі партії «Свобода».

«Я отримав звернення від первинної профспілкової організації ДП «Передпускова дирекція шахти №10 «Нововолинська» у якому йдеться про те, що на будівництво зазначеної шахти з Державного бюджету, через несвоєчасне оформлення документів держзамовником ДП «Буддирекція», не надійшло жодної гривні з виділених 240 мільйонів гривень. Це призвело до заборгованості по заробітній платі шахтарям у розмірі понад 10 мільйонів гривень і тягнеться ця заборгованість з грудня 2012 року. Наслідком невиплати заробітних плат є соціальна напруга в колективі, адже шахтарі не в змозі своєчасно оплачувати комунальні послуги та не мають змоги забезпечувати добробут своїх родин», ‒ заявив свободівець.

Євген Мельник вимагає від міністра енергетики та вугільної промисловості Едуарда Ставицького негайно втрутитися у ситуацію із багатомісячною невиплатою заробітних плат шахтарям Нововолинська та ліквідувати це ганебне явище.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Заборгованість із зарплат на нововолинських шахтах приховують, ‒ волинський нардеп
17 травень, 2013, 17:46