«Говерла» – «Волинь»: молодіжка лучан й далі програє

«Говерла» – «Волинь»: молодіжка лучан й далі програє
Поразка молодіжного складу "Волині" в матчі з "Говерлою" стала 13 в цьому чемпіонаті.

Поєдинок молодіжок відбувся 17 травня в Ужгороді, - повідомила клубна прес-служба.

Уже в перші п'ятнадцять хвилин матчу «Волинь» щонайменше п’ять разів мусила забивати. Свої шанси не використали Євген Павлов, Тарас Коблюк та Дмитро Булига.

Другий тайм, на жаль, не запам’ятався такою великою кількістю моментів біля воріт обох команд. Ударив по воротах із середньої дистанції Василь Жук, намагався бути активним на фланзі Артем Щедрий, чіплявся за м’яча в атаці Денис Фурман, який замінив на початку другого тайму Євгена Павлова.

Утім, долю поєдинку вирішив гол із пенальті, який призначив арбітр за сумнівний фол Романа Воробея проти …колишнього гравця «Волині» Александара Трsшовича. Серб на 83-й хвилині пройшов правим флангом атаки, увірвався в штрафний майданчик, наштовхнувся на захисників гостей, упав і почув радісний свист арбітра… сам же Трішович і реалізував одинадцятиметровий удар – 1:0.

Наприкінці матчу лучани мусили діяти дещо анархічно, прагнучи зрівняти рахунок, тому пропустили кілька небезпечних випадів суперника. В одному з епізодів блискуче потягнув удар гравця «Говерли-М» здванадцяти метрів кіпер лучан.

Тренер «Волині» U-21 Олег Федюков у коментарі клубній прес-службі нарікав на слабку реалізацію моментів своїми підопічними. Слід підтягувати виконавську майстерність», - сказав Федюков, - «Бачимо, що ми на правильному шляху і влітку зміцнимося, проаналізуємо й гру, й склад команди, щоб бути надійною допомогою для першої команди».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну де справедливість, чому волинь не може народити Майконов, Рамонов, Мхіторянов, людей з балканськими и африканськими прізвищами, треба терміново створювати змішані сім'ї, в крайньому випадку грати рідній команді в групі здоров'я.
Відповісти
Останні новини
«Говерла» – «Волинь»: молодіжка лучан й далі програє
18 травень, 2013, 08:52