У Луцьку влаштують унікальну виставу, глядачі якої згодом зможуть створити нову у Франції

У Луцьку влаштують унікальну виставу, глядачі якої згодом зможуть створити нову у Франції
У Луцьку покажуть документальну виставу про життя 15-ти підлітків, дитинство яких пройшло на Донбасі. Наступного року сьогоднішні глядачі зможуть так само долучитись до нової програми, побувати у Франції та поділитися своїми креативними думками, створивши нову постановку.

Відвідати захід запрошують 4 жовтня у Волинському академічному обласному театрі ляльок. Початок о 13:00, – про це повідомила медіа-менеджерка міжнародного освітнього соціально-культурного проекту «The future of Europe» Марія Перегонцева.

«Майбутнє Європи» – документальна вистава, в основі якої життя 15-ти підлітків, дитинство яких пройшло на Донбасі. З яких пазлів воно склалося, ким вони хочуть бути, яким бачать Європу, які питання ставлять дорослому світу – про це і інше у виставі. Це спроба щирої розмови про бажання нового покоління українців та німців, та дискусії після з глядачем в кожному місті.

З 2 по 12 жовтня учасники відправляються в автобусний тур з показом вистави у 9 містах з Західної, Південної та Центральної України: Рівне, Луцьк, Львів, Івано-Франківськ, Хмельницький, Вінниця, Одеса, Миколаїв, Херсон.

Перший показ вистави в форматі work-in-progress також відбудеться 2 жовтня на міжнародному освітньому драматургічному фестивалі «Тиждень Young» в рамках фестивалю «Тиждень актуальної п’єси» у місті Києві.

Вистава орієнтована на глядацьку аудиторію від 14 до 20 років. Проект планується, як сталий. Отже, наступного року сьогоднішні глядачі зможуть так само долучитись до нової програми, побувати у Франції та поділитися своїми креативними думками з однолітками шляхом створення вистави.

E-mail: [email protected]
Facebook: The Future of Europe


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку влаштують унікальну виставу, глядачі якої згодом зможуть створити нову у Франції
30 вересень, 2019, 18:25