Зробимо Луцьк ідеальним: як працює «Мобільна приймальня». ВІДЕО

Зробимо Луцьк ідеальним: як працює «Мобільна приймальня». ВІДЕО
“Мобільну приймальню” Громадянський Рух "СВІДОМІ" запустив на початку вересня цього року. Вона стала "містком зв’язку" громадськості та відповідальних служб.

Про те, як працює "Мобільна приймальня", розповіла співкоординаторка проекту Громадянського Руху "СВІДОМІ" Галина Падалко, - пише Конкурент.

Волонтери ходять дворами і збирають скарги від лучан. Це може бути невчасний вивіз сміття, погана дорога або пішохідний перехід, який не освітлюється. Тобто все те, що стосується комфорту і безпеки життя у Луцьку. Всі ці звернення фіксують та передають в офіс Громадського Руху. Далі заяви опрацьовують юристи, знаходять відповідні інструменти та відділи, куди їх потрібно направляти. Після цього вам повідомляють результати щодо скарги.

Команда Андрія Покровсьокого максимально спростила механізм комунікації влади з громадою. Ніякої бюрократії, ніяких черг, хабарів і мільйони збережених нервових клітин. Звісно, в Громадянському Русі не можуть відповідати за те, чи виконає влада прохання, але точно гарантують, що проблеми будуть почуті.

Також ви можете телефонувати за номерами (099) 215 50 75 або ж (068) 215 70 75 чи заповнити онлайн-форму, а також завітати в офіс за адресою проспект Волі, 49 а.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.