«Спокійний, прислужував в церкві», – сусіди про неповнолітнього, який у Ковелі з ножем напав на сім'ю

«Спокійний, прислужував в церкві», – сусіди про неповнолітнього, який у Ковелі з ножем напав на сім'ю
14-річному ковельчанину, який напередодні вночі вбив 41-річну сусідку і травмував її чоловіка і доньку, повідомили про підозру в умисному вбивстві і замаху на вбивство двох осіб, розповіла речниця прокуратури Волині Наталія Мурахевич.

Травмованого чоловіка прооперували, він перебуває у реанімації, 16-річну дівчину не госпіталізовували, розповів Суспільному лікар-хірург Іван Петрук.

“Близько 11-ї години вечора поступив до нас у відділення хворий, 44 роки з тяжкими травмами - множинними пораненнями грудної клітки і передньої черевної стінки. Стан хворого був вкрай важкий. Була проведена операція. Хворий зараз перебуває в реанімаційному відділенні лікарні. Стан хворого стабільно важкий”.

Жінка від нанесених ножем травм померла на місці, - розповів медик «швидкої» Сергій Палайда.

“Нашими диспетчерами було отримано виклик з приводу ножового поранення. На місці виклику була жінка 1978 року народження без ознак життя з проникаючим пораненням в районі серця. На місці події працювали поліцейські, вони вже надавали першу допомогу”.

Нагадаємо, подія трапилася близько 22-ої на вулиці Брестській у Ковелі. Хлопець мешкав по-сусідству з родиною, до якої прийшов з ножем. Сусіди своїх прізвищ не називають, про затриманого розповідають таке.

“Цей хлопець був спокійний, до сестри моєї приходив гуляти. Йому всього 14 років, я навіть не думав, що він таке може зробити. Та я й не вірю, що він це зробив”, - розповів сусід Роман.

“Сім’я хороша, благополучна. А що з ним сталося — не знаю. Він ще прислужував в церкві. В них троє дітей, дитина в них — донечка маленька. І ще є один хлопець. Працюють на залізниці. Він їздить на поїзді, мама (Катя) в декреті”, - каже сусід Олександр.

Нині вирішується питання про обрання затриманому запобіжного заходу. За вчинення такого злочину неповнолітнім Кримінальний кодекс України передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк до 15 років, розповіла речниця прокуратури Волині Наталія Мурахевич.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як прислужував то вже не може вбити? А попасти в серце ножем не кожен зможе. То треба тренування.
Відповісти
Ніби прислужування в церкві означає, що людина добра і взірцева. Не кожен священник добрий, а ви тут про мирянина.
Відповісти
Вбив мабуть тому, що вважав, що та сім’я живе у тяжкому гріху.
Відповісти
Якщо був вхожий в чужу сім"ю то за період перебування побачив, що люди живуть краще за нього, от у хлопця на грунті заздростей та ревностей, виникла ідея покінчити з цією сім"єю. Як так можна намагався убити трьох людей. Думаю, що йому треба лікуватись в психоневрологічному диспансері та дуже довго можливо все життя і молитися богу за гріх великий.
Відповісти
Багато читав інтернет-видань і дивився телевізора от і научився. Це плоди виховання прогнившим суспільством.
Відповісти
Останні новини
«Спокійний, прислужував в церкві», – сусіди про неповнолітнього, який у Ковелі з ножем напав на сім'ю
05 жовтень, 2019, 07:44