У другому таймі грали веселіше, – Кварцяний про матч з «Говерлою»

У другому таймі грали веселіше, – Кварцяний про матч з «Говерлою»
Виконувач обов'язків головного тренера ФК "Волинь" Віталій Кварцяний вважає, що його підопічні в другому таймі краще атакували.

Про це він розповів 18 травня під час прес-конференції, що відбулася після матчу з ужгородською "Говерлою", - повідомили у клубній прес-службі.

Нагадаємо, лучани зіграли внічию та вберегли себе від вильоту в Першу лігу.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО ГОЛІВ МАТЧУ "ГОВЕРЛА" - "ВОЛИНЬ"

"Гра була дуже відповідальною, тому кваліфікаційний футбол у нас не вийшов. З перших хвилин хлопці переживали, щоб не зробити серйозних помилок, та вони виникали одна за другою. Відтак гравці замкнулися й згубили ініціативу. Потім спонтанно у нас виникло три-чотири моменти, але ми їх не реалізували і так, якось, гра вийшла ніби кубкова – важливим був результат", - висловився Кварцяний.

"У другому таймі ми вже грали «веселіше» на атаку, але змарнували свої моменти Бікфалві та Бабир. Коли ж у нас вилучили з поля Масло, то грати стало й взагалі важко... ", - додав він.

Також тренер охарактеризував гру як напружену та насичену боротьбою.

"Тому в таких умовах й ставилось, перш за все, завдання зіграти внічию, а якщо вже вийде – то й перемогти. Нашим футболістам вдалося зробити результат Вони все самі відчувають і в роздягальні мені сказали: "Ви нас не сваріть, гра у нас не вийшла, ми дуже старались, хотіли досягти результату", - розповів Кварцяний.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У другому таймі грали веселіше, – Кварцяний про матч з «Говерлою»
19 травень, 2013, 07:00