Розповіли, де у Луцьку вже включили опалення

Розповіли, де у Луцьку вже включили опалення
У Луцьку сьогодні, 7 жовтня, включили опалення лише у лікувальні заклади міста, будинок маляти та пологовий будинок.

Про це на своїй сторінці у facebook написав перший заступник міського голови Григорій Недопад.

Зазвичай опалювальний сезон розпочинається тоді, коли середньодобова температура опускається нижче 8 градусів протягом трьох діб. Станом на сьогодні ( 7 жовтня, - ред) ми вже маємо такий показник у Луцьку – середня добова температура за останніх три доби становить менше шести градусів.

За словами Григорія Недопада, незабаром синоптики прогнозують потепління – за два дні температура стрімко зросте. Тому прийняли рішення почати подачу теплоносія вже сьогодні лише у лікувальні заклади міста, будинок маляти та пологовий будинок у відповідь на звернення керівників.

"А щодо обігріву житлових кварталів – вмикати опалення перед потеплінням недоцільно. Адже опалення квартир при різкому потеплінні дасть значно гірший ефект для самопочуття людей, ніж пониження температури", - йдеться у його дописі.

Наразі, за словами виконувача обов’язків керівника ДКП «Луцьктепло» Івана Скорупського, підприємство готове до початку опалювального сезону. У дев’яти котельнях підготовчі роботи перебувають на стадії завершення.

Теплом Луцьк забезпечать одразу після відповідного розпорядження.

Григорій Недопад зазначає, що частина лучан хочуть, аби тепло увімкнули вже, однак інші мешканці міста, зацікавлені в економії на опаленні, звертаються із проханнями не поспішати з початком опалювального сезону.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Брехуни! Дружина лежить в пологовому будинку і тут всіх, кого можуть виписують, бо холод собачий. Жодного опалення і близько нема. Цей коментар я пишу сидячи в пологовому будинку. Батареї льодяні! Мали б совість брехати так!!!! Хоча до чесності нашої міської влади вже напевне всі звикли! Гнати вас заідти треба грязною тряпкою!!!!
Відповісти
така вся влада починаючи з верхушки одні брехуни
Відповісти
Яку вибрали -таку і маємо .
Відповісти
Не правда в перинатальний центр опалюється ще з 3 жовтня.
Відповісти
Місто Луцьк найпізніше включає опалення і найперший відключає так як пояснюють ,що нема мера міста якого важко замінити як Романюк , і коли навесні вони обіцяють ,що коли похолоднішає і котельні знову запустять то є чиста БРЕХНЯ бо ще жодного року такого небуло , брехлива влада.
Відповісти
Останні новини
Розповіли, де у Луцьку вже включили опалення
07 жовтень, 2019, 10:52