Трейлер до нового фільму Саніна. ВІДЕО

Трейлер до нового фільму Саніна. ВІДЕО
В інтернеті з'явився трейлер до нового фільму Олеся Саніна "Поводир, або Квіти мають очі".

Його опубліквано на офіційному каналі стрічки на Youtube.

Нагадаємо, в новій роботі режисера Олеся Саніна, уродженця Волині, події відбуваються у 1930-х.

Американський підприємець Майкл Шемрок разом з десятирічним сином Пітером приїжджає до Харкова, щоб обміняти трактор на зерно.



У цей час США має великі економічні труднощі. Чоловіка вербують і він залишається жити в Україні. Тут йому до рук потрапляють секретні документи про репресії в Україні. Через це американця вбивають. Його син лишається живим і тікає разом із сліпим бандуристом Іваном Кочергою. Хлопчик стає його поводирем. Взимку 1934-го сліпця з іншими кобзарями страчують під Харковом.

Основою цієї події став справжній історичний факт, коли етнографічна комісія Академії наук УРСР запросила кобзарів та лірників на з'їзд до Харкова. Насправді понад 200 музикантів завезли до лісу і розстріляли.
ДИВИТИСЯ ФОТО ЗІ ЗЙОМОК ФІЛЬМУ

"Було цікаво грати людину з такою біографією. Іван Кочерга був сліпим, але це не заважало йому відчувати людей, розрізняти добро і зло/ Зйомки фізично були важкими, бо доводилося працювати і в дощ, і в холод, і в сніг, і в мороз", - зазначає виконавець головної ролі, актор київського Молодого театру, Станіслав Боклан.

Робота на знімальному майданчику розпочалися у лютому 2012-го. Зйомки проходили по усій Україні - у Волинській області, Переяславі-Хмельницькому біля Києва, Харкові. Окремі сцени, коли кобзарів везуть на страту, зняли у Тараканівському форті Рівненської області.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кіно, Санін
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Трейлер до нового фільму Саніна. ВІДЕО
19 травень, 2013, 11:40
«Ніч музеїв» у Луцьку. ФОТО
19 травень, 2013, 10:47