Залізничник з Ковеля вирощував коноплю та зберігав зброю

Залізничник з Ковеля вирощував коноплю та зберігав зброю
У Ковелі залізничник у вільний від роботи час займався вирощуванням наркотиків у власній теплиці.

У Ковельському міськрайонному суді оголосили вирок монтеру Ковельської дистанції колії Львівської залізниці за зберігання вогнепальної зброї та вирощування коноплі, - повідомляє Район. Ковель.

Під час обшуку 30 травня 2019 року за місцем фактичного проживання 47-річного ковельчанина поліція вилучила стартовий пістолет «Stalker», який був перероблений для пострілів вогнепальною зброєю. За словами чоловіка, він нібито знайшов зброю у траві.

Крім цього, на своїй присадибній ділянці залізничник сконструював теплицю, де посіяв і доглядав коноплю. Поліцейські зафіксували та вилучили тут 140 стебел рослин коноплі. 6 стебел «городник» уже висушив та подрібнив, виготовивши особливо небезпечний наркотичний засіб – канабіс.

Суд визнав обвинуваченого винним за трьома статтями Кримінального кодексу України та призначив йому покарання у виді 4 років позбавлення волі з дворічним умовним терміном. З нього також стягнуто в дохід держави судові витрати, пов’язані з проведенням експертиз, в загальній сумі 5 тисяч 652 гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Залізничник з Ковеля вирощував коноплю та зберігав зброю
07 жовтень, 2019, 16:49