Страхування КАСКО в компанії ARX*

Страхування КАСКО в компанії ARX*
Більшість власників авто, щоб запобігти можливим аварійним випадкам на дорогах, обирають страховки для своїх транспортних засобів. Найкраща з них – КАСКО. Вона в повній мірі охоплює всі можливі аварійні випадки та дає можливість зменшити витрати на ремонт.

КАСКО «все включено»

Найкращий спосіб захистити свій автомобіль – це обрати страхування КАСКО «все включено» від компанії ARX. Воно включає всі можливі випадки. Страхова сума сплачується за таких обставин:

• здійснення крадіжки вашого транспортного засобу;
• за важких наслідках ДТП;
• руйнування авто через стихійні дії;
• пошкодження транспортного засобу через непередбачені наслідки.

Об’єктами страхування можуть бути будь-які транспортні засоби: легкові автомобілі, вантажні автомобілі, автобуси або причепи та інше додаткове обладнання. Договір страхова компанія складає як із фізичними особами (власниками авто), так і з юридичними особами.
Щоб замовити страхування, треба лише замовити зворотній дзвінок, залишивши на сайті свій номер телефону. Вам обов’язково передзвонить менеджер й проконсультує у всіх питаннях, допоможе підрахувати суму по сплаті страхування.

Привабливість компанії ARX не тільки у тому, що її страхування КАСКО передбачає всі можливі випадки пошкодження автомобіля. Також на стадії укладення страхового договору ви зможете обирати варіанти оплати страховки.

Одні клієнти виплачують одразу всю суму. Інші можуть дозволити собі робити щомісячні внески. ARX схвально ставиться і до першого, і до другого способу оплати. А якщо вся сума ще не сплачена, а страховий випадок вже настав, збитки від нього сплачуються без врахування попередніх виплат.

Переваги компанії ARX

Якщо ви оберете компанію ARX для оформлення страховки КАСКО, ви тільки виграєте. Бо договір має привабливі для вас умови та наслідки. По-перше, сума страховки встановлюється на рівні реальної вартості транспортного засобу.

По-друге, страхова компанія зі свого боку при настанні страхового випадку зобов’язується частково сплатити за ремонт авто, або надати запчастини при заміні старих. У випадках пошкодження транспортного засобу можливі три евакуації у рік з місця ДТП у межах України.

Якщо навіть ви маєте невеликі статки, ви зможете оформити КАСКО у ARX. Погашення страхової суми можливо здійснювати частинами, погодженими при складанні договору страхування.

Обрати страхування КАСКО «все включено» вигідно ще й тому, що зробити це дуже легко. А тим самим ви убезпечуєте себе від перспективи здійснювати ремонт автомобіля цілком за власний кошт.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.