Як отримати кредит без відмов і відсотків*

Як отримати кредит без відмов і відсотків*
Отримати мікропозику https://www.liga.net/creditonline без відмови при першому зверненні, та ще й на вигідних умовах – цілком реально, якщо звернутися до мікрокредитної (мікрофінансової) організації. Тут розглядають заяви без відмов і можуть схвалити видачу коштів, навіть тим особам, які не мають офіційного працевлаштування. Гроші видають, як правило, в день звернення.

Особливості оформлення мікропозик без відсотків перший раз

Щоб отримати мікропозику, не обов'язково відвідувати офіс кредитної організації, адже все можна зробити в онлайн-режимі, в тому числі і отримати гроші. Все, що для цього потрібно, зареєструватися на сайті МКО (МФО), заповнивши всі поля форми. Так у вас з'явиться свій кабінет, в якому будуть відображені всі заявки, отримані гроші, тощо. Також вам будуть доступні клієнтські опції ресурсу, наприклад, форми заявок, корисна інформація, акції, новини.

Далі, потрібно заповнити форму заявки на отримання мікропозики без відсотків, прикріпити скан паспорта і відправити на розгляд. Як правило, заявка обробляється не більше 10-15 хвилин, після чого вам приходить повідомлення про рішення потенційного кредитора про видачу грошей.

Якщо рішення позитивне, МФО перераховує гроші на банківську карту або запрошує для отримання готівки в касі банку чи офісі компанії.
Шанс отримати мікропозику без відсотків перший раз підвищується в період акцій, коли компанії пропонують вигідні умови і дають кредити практично безкоштовно. Для постійних клієнтів отримати гроші без відсотків, а також скористатися іншими вигідними пропозиціями – простіше простого. Адже кредитні організації зацікавлені в притоці клієнтів, щоб гроші працювали, і кожна сторона отримувала свої вигоди.

Переваги звернення до МФО для отримання мікропозик

На відміну від банків, мікрофінансові організації лише в рідкісних випадках вимагають збирати великий пакет документів (якщо потрібна велика сума грошей на тривалий період). Зазвичай, для отримання грошей досить паспорта з пропискою.

Також на відміну від банку, МФО видають мікропозики без відсотків особам в більш широкому віковому діапазоні. Тому тут отримати кошти можуть як студенти, так і пенсіонери. У цьому випадку, крім паспорта, потрібно буде надати студентський квиток і пенсійне посвідчення відповідно.

Будь-які МФО враховують велику конкуренцію, тому амагаються залучити клієнтів всіма можливими способами, в тому числі і видачою мікропозик без відсотків перший раз. Це хороший спосіб не тільки залучити нового клієнта, а й зробити його постійним, а також отримати рекомендацію від нього. Адже якщо вам все сподобалося, ви обов'язково порекомендуєте це своїм друзям і родичам.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: кредит
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.