Переможниця «Євробачення-2013» потрапила в скандал

Переможниця «Євробачення-2013» потрапила в скандал
Переможницю "Євробачення-2013" Еммілі де Форест (на фото) впіймали на брехні.

Вона запевняла публіку, що є дальньою родичкою англійської королеви, - пише Сегодня.ua.

Еммілі де Форест свідомо повідомила неправдиву інформацію про свій родовід, намагаючись привернути до себе увагу. Дівчина придумала красиву історію про те, що нібито її прабабусею була англійська королева Вікторія по лінії Едуарда VII.

Оскільки Едуард VII був відомим ловеласом, у нього цілком могли бути позашлюбні діти, тому слова де Форест здалися глядачам правдивими.

Однак данські журналісти розкопали родовід співачки і з'ясували, що спорідненість з монаршої сім'єю було вигадкою Еммілі. Дівчина не має жодного відношення до королівського роду.

Переможниця "Євробачення" вже зізналася, що британська королева їй не родичка. Коли датчанку викрили у брехні, вона анітрохи не зніяковіла і заявила, що це був піар-хід.

Нагадаємо, на пісенному конкурсі "Євробачення-2013" Еммілі представила Данію з піснею "Only teardrops". Композицію написала сама виконавиця, на це у неї пішов цілий рік. Але результат того вартий - де Форест перемогла.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наша Злата і Азербайджанець кращі за неї!!!
Відповісти
Та там половина учасників кращі за цю пісню!
Відповісти
Ну вот чего Вы вцепились в нее, как по мне то у нее лучшая песня и постановка, у Златы хороший вокал, но вот дылду носящую ее на руках в постановке и больше ничего не делающую я не понимаю. Еще бы отметил выступление немки. А вот чего я точно не понимаю, как никакая песня в исполнении азербайджанца вылезла на второе место. Все смотрели на чувака в кубике и не слушали мелодии и текста чтоли или азербайджанская нефть и газ все решили?
Відповісти
Останні новини
Переможниця «Євробачення-2013» потрапила в скандал
20 травень, 2013, 10:03