Лучани просять створити онлайн-карту джерел смороду у місті

Лучани просять створити онлайн-карту джерел смороду у місті
У Луцьку просять створити онлайн-карти для реєстрації скарг та аналізу джерел смороду у місті.

Про це йдеться в петиції, опублікованій на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

Автор ініціативи Михайло Олександрович Верпучинський пропонує
створити зручну онлайн-систему, яка б дозволила в реальному часі реєструвати скарги жителів із зазначенням точного місця дислокації смороду, нанесення його на карту, можливістю перегляду і фільтрації результатів за датою та часовим відрізком.

На його переконання, карта дозволить централізувати всі онлайн-скарги, що публікуються здебільшого у соціальних мережах. А лучани отримають зручну можливість подати скаргу про сморід з першого разу, не очікуючи звільнення телефонної лінії та не контактуючи з не завжди привітними операторами. Він пише, таким чином кожен охочий зможе наочно оцінити поточні масштаби проблеми, виявити основні місця дислокації смороду, що допоможе в найкоротші терміни ідентифікувати та знешкодити його джерела.

"Часте повторення та загострення проблеми 5-й рік поспіль потребує нового та сучасного підходу до її вирішення. Користь від жодного фонтана, лавки чи квадратного метра нової бруківки не порівняються з потенційною шкодою здоров'ю та життю лучан у довгостроковій перспективі. Від себе особисто та від імені ініціативної групи "За чисте повітря" прошу міську владу зробити усе можливе для створення онлайн-карти смороду та залучення провідних розробників міста до її створення", - йдеться у тексті петиції.

Підтримати петицію можна за посиланням: https://e-dem.in.ua/lutsk/Petition/View/1330?fbclid=IwAR2jYQax8fncESvA4Sd8AltrPokFNWWrR07F0J4XlFKC9hExBpz86-JCJc4

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Саме головне джерело сморіду - це міська рада.
Відповісти