Вигідний мобільний зв'язок: три цікаві послуги від компанії Київстар*

Вигідний мобільний зв'язок: три цікаві послуги від компанії Київстар*
Один з лідерів українського ринку мобільного зв'язку компанія Київстар пропонує своїм абонентам вигідні акції та пропозиції. Серед абонентів компанії — 26 млн клієнтів мобільного зв'язку. Компанія досягла значних успіхів завдяки інвестиціям в розвиток мобільної мережі в країні. Також компанія підключає роумінг у 195 країнах світу. Які цікаві послуги надає компанія, читайте далі.


Міжнародні дзвінки

Відтепер дзвінки за кордон більше не розкіш. Підтримувати зв'язок з близькими стало ще легше з акційними пропозиціями від Київстар. Для того, щоб заощадити на міжнародних розмовах підключайте один з вигідних тарифів: «Світ на зв’язку» або «Світ на зв’язку базовий».

Світ на зв’язку

Відтепер вартість дзвінка за кордон усього від 0, 40 гривень за хвилину. Кількість хвилин у пакеті варіюється в залежності від тарифної зони країни, до якої ви телефонуєте.

Для замовлення послуги оберіть один із комфортних способів підключення:

• За допомогою USSD-запиту *568#.

• За номером 222.

• В системі «Мій Київстар».

Світ на зв’язку базовий

Підключайте безкоштовно цей тарифний пакет, та дзвоніть близьким всього від 1 гривні за хвилину. Термін дії всіх тарифних пакетів до кінця календарного дня, в який вони були замовлені.

Щоб отримати цей пакет, оберіть для себе комфортний спосіб підключення:

• За допомогою USSD-запиту *568*1#.

• За номером 222.

• В системі «Мій Київстар».

Екстра гроші

Бувають такі ситуації, коли гроші на рахунку закінчуються в найбільш невідповідний момент, чи потрібно терміново подзвонити на номер іншого оператора, а баланс не дозволяє цього зробити. Для таких випадків компанія Київстар пропонує послугу «Екстра гроші». Ви можете отримати від 10 до 250 гривень. Замовити послугу дуже просто:

• Набирайте комбінацію *117*X #, де «Х» — бажана сума грошей з переліку 10, 15, 55, 100, 150, 250 грн.

• Через кілька секунд гроші зараховуються на бонусний рахунок, про що прийде відповідне SMS-повідомлення.

За користування не стягується комісія. Списання взятої в кредит суми здійснюється відразу після поповнення рахунку. Але поки кредит не буде погашено повністю, взяти нову позику неможливо.

Додатковий номер

Відтепер можна не боятись залишати свій номер телефону в мережі інтернет. Завдяки послузі «Додатковий номер» ви можете отримати в користування другий номер на одній SIM-карті всього від 1 гривні на день. Він буде активний до тих пір, поки ви будете користуватися послугою, а ваш основний номер лишатиметься в безпеці.

Підключайте послугу набравши комбінацію *100*33*2# та очікуйте SMS-повідомлення з вашим додатковим номером.

Щоб зателефонувати з додаткового номера або відправити повідомлення додавайте перед номером абонента код 818. Наприклад, 818 380 ХХХХХХХХХ, де «ХХХХХХХХХ» номер телефону бажаного респондента.

Ми розповіли про три корисні послуги, які Київстар пропонує всім своїм абонентам. Використовуйте їх із задоволенням та залишайтесь на зв'язку!

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Київстар
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Вигідний мобільний зв'язок: три цікаві послуги від компанії Київстар*
09 вересень, 2019, 15:16