Партія регіонів ‒ фактично спадкоємець совєтських окупантів, ‒ нардеп з Волині

Партія регіонів ‒ фактично спадкоємець совєтських окупантів, ‒ нардеп з Волині
На думку народного депутата Анатолія Вітіва, Партія регіонів, по суті, є спадкоємцем «совєтських окупантів».

На цьому наголосив народний депутат від ВО «Свобода» Анатолій Вітів, коментуючи історичне значення Дня пам’яті жертв політичних репресій, який кожної третьої неділі травня проводиться у Луцьку.

«Те, що сьогодні ми відзначаємо День пам’яті жертв політичних репресій у Луцьку, повною мірою спростовує тезу, нав’язану совєтською пропагандою. Після 9 травня 1945 року в Україні тривала доба окупації. Свідченням цієї доби стали багатотисячні жертви української нації. Лише із Західної України у другій половині 1940-х років було депортовано понад півмільйона українців», - цитує свободівця партійна прес-служба.

«Репресивна московсько-совєтська система знищувала усіх борців за волю нашої держави. Вона організувала новий голодомор у Південній Україні у 1947 році. Було розгорнуто наступ на українську церкву. І в подальшому, впродовж усіх років панування московської комуністичної імперії, здійснювалася цілеспрямована політика колонізації, асиміляції та знищення української нації. Визволителі не можуть проводити політичних репресій по відношенню до корінного етносу. Отже, після 9 травня 1945 року українські землі були не визволені, а повторно окуповані. Це неспростовна істина», - вважає Вітів.

Також Анатолій Вітів наголосив, що нинішній режим Партії регіонів, по суті, є спадкоємцем окупантів, тому він запозичив їх методи правління.

«За останні роки чимало українців стали жертвами репресій, організованих владою. Сфабриковані справи, переслідування тих, хто веде боротьбу за національні та соціальні права українців, за справедливість, проти корупції та беззаконня влади, є основною ознакою сучасності. Людей кидають за грати навіть за те, що вони проти пам’ятників окупантам на нашій землі. Політичні репресії в період владарювання «донецьких» повернулися в Україну. Якщо ми хочемо зупинити цю репресивну машину, яка набирає обертів, то маємо визволити Україну з-під гніту колоніальної адміністрації Януковича та його олігархічної банди», - відзначив нардеп.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Не видумуйте те, що недоступне Вітіву в силу його інтелекту.
Відповісти
Про який інтелект мова, у цього дебіла на обліччі та в очах злість та ненависть до всього людського, як і в решти СВОБОДІВЦІВ...
Відповісти
Останні новини
Партія регіонів ‒ фактично спадкоємець совєтських окупантів, ‒ нардеп з Волині
20 травень, 2013, 11:41