В інтернеті збирають підписи проти залізничної «блокади» Луцька

В інтернеті збирають підписи проти залізничної «блокади» Луцька
На сайті онлайн-петицій розпочали збір підписів проти скасування поїздів, які сполучають Луцьк зі Львовом, Івано-Франківськом та Чернівцями.

Проголосувати можна на сайті Petitions247.

Нагадаємо, вдруге «Львівська залізниця» хоче «відрізати» залізничний сполучення частини Волині зі Львовом, Івано-Франківськом та Чернівцями.

Так, у новому розкладі, який набере чинності з 26 травня, відсутні три прямі поїзди до вище названих міст.

Це поїзди: № 667/668 «Ковель-Чернівці», № 801Л/ 802Л «Ківерці-Львів» (так званий рейковий автобус) та № 6379/№ 6380 «Ківерці-Підзамче».

Тому від 18 травня до 26 травня у двох місцях відбуватиметься збір підписів: о 13:00 на Театральному майдані та о 18:00 на головному вокзалі міста Луцька. Якщо упродовж тижня не відбуватиметься ніяких змін, то 26 травня о 19:00 на головному вокзалі Луцька відбудеться громадська акція «Прощання з останнім потягом до Львова!».

У неділю, 19 травня, ввечері ініціатор кампанії Марія Доманська написала у Facebook, що активісти зібрали 266 підписів до начальника "Львівської залізниці" Богдана Піха і його начальника, гендиректора "Укрзалізниці" Сергія Болоболіна і 269 - до голови ОДА Бориса Клімчука.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Прощання з останнім потягом до Львова"??? Збір підписів???
Та перекрити колію та рух усіх інших поїздів через станцію Луцьк, можливо тоді будуть позитивні зміни. А зібрати по 200 підписів... що це дасть?! Смішно!
Відповісти
Спочатку варто використовувати мирні методи, а лише за умови, що вони не подіють, агресію!
Відповісти
Нічого смішного тут нема!!! В цій країні, не можна мирно, нажаль...
ВСЕ ПРАВИЛЬНО!!!
Відповісти
Правильно, треба хоч якимось чином діяти, спочатку зібрати підписи, якщо ж не допоможе, то вийти на мирну акцію...
Відповісти
і справді нафіга нам такий вокзал зробили модний гроші вбугали і площу зробили?! Гроші на вітер. Чи може для туристів? Яких у нас аж забагато. А потяг Ковель-Чернівці і справді легендарний. Другий раз його хочуть закрити. А раніше то був поїзд Брест-Чернівці а ще раніше Мінськ-і якесь румунське місто (ну теж через Чернівці їхав). На цей поїзд завжди охочих є коли їхав то там завжди всі білети були розпродані. Добре що хоч дизелів не повідміняли для дачників в сторону Горохова. а навіщо тоді Климчук із тим Піхою відкривали той вокзал? мабуть перед виборами показати що партія може і працює на благо когось а не для людей. львів дорогу до Луцька асфальтну робити не хоче тепер ще рейси відміняють. Так що недарма ми тих львовянів і не любим. А за що їх поважати?
Відповісти
До чого тут львівяни? ще анекдот напиши про галичан
Відповісти
до чого тут львів"яни??? брєд...
Відповісти
Дивно... Цілий поїзд людей, а тут - нерентабельний... Їздив хоча б через день... А загалом поїзди у нас - піднищеного комфорту! Зокрема у електричці Рівне - Шепетівка умовно 3 туалети: у 1-му двері наглухо забиті, в 2-му їх взагалі немає, а у третьому двері відпадають. Тепер людям треба або терпіти, або брати з собою... горшок (підгузники не рекомендую:) Привіт південно-західній залізниці!!!
Відповісти
Останні новини
В інтернеті збирають підписи проти залізничної «блокади» Луцька
20 травень, 2013, 13:13