Метальниці з Луцька вручили найвищу відзнаку СНУ. ФОТО

Метальниці з Луцька вручили найвищу відзнаку СНУ. ФОТО
11 жовтня ректор СНУ імені Лесі Українки Ігор Коцан вручив переможниці ХХХ літньої Всесвітньої Універсіади з легкої атлетики (метання молота), випускниці факультету фізичної культури, спорту та здоров’я Ірині Климець найвищу відзнаку університету – Золотий нагрудний знак Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Про це інформують на сайті вишу.

Вітаючи спортсменку за високі спортивні досягнення, показані у фінальних змаганнях ХХХ літньої Всесвітньої Універсіади з легкої атлетики (І місце), Ігор Ярославович відзначив і роботу Ірини Климець з молоддю як тренера і привітав із державною відзнакою – орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.


Слова вдячності та вітання від ректора пролунали й на адресу тренера Ірини, доцента кафедри спортивно-масової та туристичної роботи Романа Черкашина, якому нещодавно Указом президента України № 728/2019 від 1 жовтня 2019 року присвоєно почесне звання «Заслужений працівник фізичної культури і спорту України».


На звершення зустрічі ректор Ігор Коцан запевнив, що університет і надалі підтримуватиме та сприятиме професійному спортивному зростанню випускниці Ірини Климець та її тренера Романа Черкашина.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вона з Ковеля писаки
Відповісти