Сергій Притула і «Вар’яти» виступили у Луцьку. ФОТО

Сергій Притула і «Вар’яти» виступили у Луцьку. ФОТО
У Луцьку із шаленим успіхом виступили артисти першого гумористичного україномовного шоу «Вар’яти» разом із очільником колективу – Сергієм Притулою.

За вісім років існування колективу хлопці об’їздили майже всю країну і дали концерти навіть у маленьких містечках. Цього ж разу гумористи вже вдруге повернулися до Луцька з новою програмою у День захисника України та козацтва, а саме 14 жовтня. Дали відразу два концерти поспіль о 17:30 та о 20:00 у РЦ «Промінь», під час обох – аншлаги.

«Ми щасливі, що можемо виступати тут та ще й в таке свято. Дякуємо тим людям, завдяки яким зараз можемо жити спокійно, відпочивати і сміятися, але дякуємо не тільки на словах. Частина із вилучених на концертах коштів піде на покупку тепловізійного прицілу для хлопців з 9-тої роти 59-тої бригади», – повідомив Сергій Притула.



Під час шоу на глядачів чекало багато-багато жартів на різну тематику: стосунки між чоловіком і жінкою, тещею і зятем, батьком і сином, начальником і підлеглим і, звісно, трохи політичних замальовок. До того ж, переконують, більшість історій для своїх мініатюр артисти беруть з життя. Тому це шоу можна назвати по-справжньому народним.

Очільник «Вар’ятів» Сергій Притула, як завжди, був на висоті, хоч і досі пересувається на милицях. «Рвав» публіку влучною дотепністю, життєвими історіями і навіть дивував талантом поета.



Сергій Притула вирішив розпочати концертну програму «Вар’ятів» із актуальної політичної теми, роздумів про те, якби він вирішив балотуватися у президенти. Жартує, що його цілком серйозно питали про такі наміри, тож він вирішив не втрачати можливості і написати про це кілька жартів.

Через деякий час Притула оголосив дует Вар’ятів-шоу – «Володимир і Великий». Згодом колаборація змінювалася і на сцені з'явився ще один актор.



Володимир Жогло (Жожка), Валентин Сергійчук та Віталік Тильний у своїх звичних амплуа – чоловіка та жінки. Основною лінією жартів гумористи обрали стосунки чоловіка та дружини, чоловіка і тещі та товстенької жінки і сексуальності. Часом комунікували з залом, загравали з людьми, але цілком виправдано.



«Коли ми приїздимо до Луцька, то у нас завжди дуже стала схема концерту – мініатюри, батли, пісні, мініатюри, монолог, от я й кажу, давайте щось нове зробимо, щось нове людям покажемо. Всі кажуть «Давай, давай. Тобі треба, ти й роби, як хочеш, так і викручуйся», – сказав Притула і почав читати вірші.

Каже, що жоден із них поки – не виданий, але мріє, що колись таки народиться та людина, яка покладе «цю єрєсть» на музику і буде їх співати.



Наступним Сергій Притула зачитав вірш, який написав цієї весни. Каже, що ця пора його дуже надихає, а сам вірш входить до ще однієї невиданої збірки: «Незнане дружиною і слава Богу».



Окрім віршів, які полюбилися публіці команда гумор-шоу все ж не відступала від традиційного формату проведення концерту, тож куди без звичного батлу між королем монологів та королевою діалогів Володимиром Ковцуном, тим самим Владзьо, і просто очільником «Вар’ятів» – Сергієм Притулою.

Гумористи завжди «міряються жартами» на щось, тобто є предмет суперечки, а перемагає той, хто в результаті зірве у залу більше оплесків. Цього разу переміг «секс-символ» «Вар’ятів» – Владзьо, на що притула пообіцяв, що на концерт у Парижі він зможе взяти свій мед і продавати його разом з іншим мерчем.

Також на публіку чекали запальні переспівки пісень у виконанні Жогло і гітариста – віртуоза Сергія Полупана. Смішні жартівливі тексти на усім відомі мелодії – невід’ємна частина кожного із шоу «Вар’ятів».





На завершення улюбленці публіки пообіцяли, що це не останній їхній візит до Луцька.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Опудало. Воно ж депутат вже. А толку ?
Відповісти