Руйнівні торнадо в США. ФОТО

Руйнівні торнадо в США. ФОТО
Близько 20 торнадо, які пронеслися в трьох штатах США, не лише забрали життя однієї людини, а й пошкодили сотні будівель.

Також приблизно 20 людей отримали ушкодження різної ступені важкості, - пише Газета.ua.

Загроза шторму зберігається.

У деяких регіонах шквалистий вітер супроводжувався зливовими дощами і сильним градом. У штатах Оклахома і Канзас пошкоджено близько сотні будівель.

Вітер зривав шматки покрівлі з будинків і розкидав їх по окрузі, вивертав дерева і кущі у дворах жителів. У низці міст обірвані ліній електропередач, без світла залишилися тисячі будинків.

ДИВИТИСЯ ВІДЕО: США ПРОНЕСЛИСЯ 20 ТОРНАДО

"Все було так спокійно і тихо. І раптом погода швидко змінилася. Дерева повалило, паркан віднесло вітром - все сталося в одну мить. Ми з дружиною і сином ховалися у ванній в глибині будинку. Стіни ходили ходором. Ми чули сильні пориви вітру, якісь удари. Було не по собі", - розповів місцевий житель Пол Дункан.

Останні кілька днів метеорологи попереджали про можливість виникнення торнадо. Місцеві жителі і влада регіону були готові до приходу негоди.

Фахівці повідомляють, що загроза шторму зберігається також у штатах Міссурі, Айова, Вісконсин, Міннесота, Іллінойс і Техас.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: негода, США
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.