Залізнична «блокада» Луцька - результат «покращення»,‒ нардеп Вітів

Залізнична «блокада» Луцька - результат «покращення»,‒ нардеп Вітів
Народний депутат України свободівець Анатолій Вітів вважає, що залізнична «блокада» Луцька - результат «злочинної політики покращення», яку провадить уряд Миколи Азарова та «Укрзалізниця».

Ізоляція Луцька від інших обласних центрів Західної України - неприпустима, - цитує обранця народу прес-служба ВО «Свобода».

Нагадаємо, «Львівська залізниця» планує «відрізати» залізничне сполучення частини Волині зі Львовом, Івано-Франківськом та Чернівцями.

«Очевидно, що існуючу владу абсолютно не турбує постійне погіршення якості роботи «Укрзалізниці», скорочення кількості потягів, подорожчання послуг та занепад транспортної інфраструктури України. Партії регіонів байдуже, що через бездарну ініціативу окремих посадовців тисячі волинян не зможуть дістатися на навчання чи роботу до Львова або просто відвідати один з туристичних центрів України. Залізничний вид транспорту сьогодні є фактично єдиним способом безпечно доїхати з Луцька до Львова через відсутність автошляху Луцьк-Львів. Однак, і цього виявилося замало для влади, яка створює штучний транспортний колапс в Україні», - каже свободівець.

Нині він готує депутатське звернення до Миколи Азарова з вимогою скасувати ініціативу «Укрзалізниці» та відновити повноцінний транспортний зв’язок між Луцьком та Львовом, а також з іншими містами Західної України.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Вітів
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а может отрезать донбасс и пусть себе процветают в копанках?
Відповісти
Назвіть мені хоть 1-ну справу яку зробила ця політична сила??? Хоть щось крім базікання...
Відповісти
розділяй і володарюй.
так відбувається дроблення. на черзі ізоляція інтернет простору.
ура, таварісчі, УРА!
Відповісти
Електричку Ківерці-Львів хай зроблять по розкладу що діяв до травня 2012 р.
Відповісти
Добре-добре,а то понаїзджали лемки і мутять.Вітів в тепе пальці працюють тільки з калькулятором, а мізги тільки в свою сторону.Та і їздиш ти виключно на"подарованих" авто.Коли новиий придбаєш?Напевно корейський,щоб можна по рейках було до Стрия їздити)))))
Відповісти
Їм мабуть вихідно занедбати "Укрзалізницю". Потім її продати якійсь новоствореній фірмі на офшорі чи у Швейцарії (звісно, що комусь із своїх), а потім казати що потрібно було гроші для держави і продадуть за меншою ціною звісно. А потім буде приватна залізниця із корейськими потягами (які зимою стоять). Отака то парафія.
Одним словом - Захід душать.
Відповісти
Останні новини
Залізнична «блокада» Луцька - результат «покращення»,‒ нардеп Вітів
20 травень, 2013, 19:00