Пошук роботи та не тільки*

Пошук роботи та не тільки*
Вам потрібна робота в луцьку Kabanchik – це онлайн-майданчик замовлення побутових і бізнес-послуг. Зареєстровані на ній майстри та фахівці виконують замовлення, які розміщують інші користувачі. Незвичайна назва проекту відображає його основну ідею – надоперативне виконання необхідних завдань. Сервіс, що зародився в Україні, успішно працює також у Росії, Казахстані та Білорусі.

Як все працює

На сайті реєструються виконавці (на сьогодні їх вже більше 100 тисяч) і замовники (їх кількість досягає майже 500 тисяч). Види послуг на сервісі представлені в більш ніж 800 розділах. Такий докладний поділ полегшує пошук для замовника.
Вибравши потрібний йому вид робіт, замовник розміщує замовлення. У ній він описує завдання і називає розмір оплати за виконану роботу. Також замовник може подивитися профілі всіх виконавців, які відгукнулися на його пропозицію.

Коли заявка з'являється на сайті, її бачать всі профільні фахівці. Ті, кому цікаво за таку оплату виконати завдання, пишуть замовнику. А він, вивчивши профілі виконавців на сайті, сам вибирає вподобаного майстра. Замовник оплачує роботу тільки після того, як вона зроблена. Комісійні з виконаного і оплаченого замовлення фахівець переводить на рахунок сервісу.

Середній чек за виконане завдання зараз становить близько 18 доларів. Найбільше заробляють будівельники, ремонтники і IT-розробники – в середньому 40-50 доларів за одне замовлення. Щодня виконується більше 500 доручень.

Тільки перевірені виконавці

Засновники проекту розуміли, що безпека – це фундамент сервісу. Тому вони розробили систему перевірок виконавців, мета якої – максимально убезпечити замовника від недобросовісних «фахівців». Кандидат на реєстрацію в якості виконавця послуг повинен надати паспорт, дати посилання на свої сторінки в соціальних мережах, а також пройти онлайн-співбесіду. На цьому етапі відсіюються нечемні, грубі або дивні в спілкуванні кандидати.

Такий делікатний підхід до перевірки забезпечує якісне «сортування» виконавців. До 95% недобросовісних «фахівців» вдається відсіяти на етапі реєстрації. Тому в процесі роботи видаляти виконавця з бази доводиться рідко. У цих випадках блокуються їх акаунти. Перевірка паспортних даних «на вході» дозволяє виключити повторну реєстрацію фахівця з таким само паспортом.

У програмах сервісу налаштовані оригінальні пошукові алгоритми ранжирування фахівців в залежності від багатьох показників. Крім власне виконання роботи, програма враховує поведінку, спілкування та інші фактори. Так що на цьому маркетплейсе не можна купити «місце в рейтингу» і отримувати більше замовлень. Найвищий рейтинг – у тих, хто найбільш якісно робить свою роботу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: робота
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Пошук роботи та не тільки*
16 жовтень, 2018, 00:07