Повідомили, коли у Луцьку розпочнеться опалювальний сезон

Повідомили, коли у Луцьку розпочнеться опалювальний сезон
У Луцьку затвердили умови, за яких у місті розпочнеться опалювальний сезон.

Про це йшлося у середу, 16 жовтня, під час засідання виконкому Луцькради.

Т.в.о. директора державного комунального підприємства «Луцьктепло» Іван Скорупський розповів, що на сьогодні майже всі об’єкти підприємства готові до нового опалювального сезону.

«Температура 5 днів уже була нижче 8 градусів тепла, однак опалювальний сезон розпочався в медичних закладах. На сьогодні температура дозволяє відкласти початок сезону. Звичайно, для підприємства вигідніше, щоби опалювальний сезон розпочинався 15 жовтня, для запуску тепла треба 4-5 днів і великі енергозатрати, тому були би ще більші збитки», - зауважив він.

Тож розпочнуть опалювальний сезон 2019-2020 років у місті Луцьку з моменту встановлення середньодобової температури зовнішнього повітря протягом трьох діб 8 градусів тепла та нижче.

ДКП «Луцьктепло» першочергово забезпечить теплом дитячі, лікувальні та навчальні заклади.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
для відкладення початку опалювального сезону незважаючи на собачий холод, хворих дітей та середньодобуву температуру нижче 8 градусів вам було достатньо прогнозу погоди, що буде потепління... а зараз вам не достатньо прогнозу що з 30 жовтня буде похолодання щоб почати вмикати попалення не 30 жовтня а хочаб 29того? чому Про це було б не оповістити лучан???? Чи ви не довіряєте гідромедцентру? чи шапка крутиться як вигідно?
Відповісти