У жовтні в Луцьк приїде 200 ректорів з усієї України і з-за кордону

У жовтні в Луцьк приїде 200 ректорів з усієї України і з-за кордону
Восени у Східноєвропейському університеті імені Лесі Українки відбудеться велика міжнародна науково-практична конференція.

Про це під час зустрічі з журналістами 20 травня розповів ректор СНУ Ігор Коцан.

За його словами, захід запланований на 5 жовтня.

Тема конференції – інфраструктура університетів, трансфер технологій і науково-технологічні парки.

Запрошені 200 ректорів найбільших університетів України і навіть із-за кордону. Головуватиме перший заступник Міністра освіти Євген Суліма.

Як розповів Ігор Коцан, до 5 жовтня університет вже матиме готовий проект будівництва студмістечка, а точніше цілого науково-технологічного парку, який планують звести на території колишньої військової частини, що на розі вулиць Львівської і Червоного Хреста у Луцьку.

«Університет, який проводить такі конференції, повинен бути лідером у сфері, по якій проводить конференцію. Тому до 5 жовтня ми матимемо проект студмістечка», – зазначив ректор.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: освіта, СНУ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проект студмістечка - і все? Оце і все лідерство? Грандіозно...
Відповісти
Проектом усе й закінчиться. а точніше - поїздкою ректорів на Світязь.
Відповісти
Восени :)
Відповісти
Поїдуть на світязь - відпочинують, поїдять наших вугрів, попють горілки (на жаль не "Поліської", бо вже її немає чомусь; треба у когось спитати чого її немає?). Відпочинуть, база там хороша. Благодійний фонд про фінансує.
Відповісти
Еге ж, Палиця профінансує і цю пиятику. Відмиють купу грошиків на всяких ефемерних проектах. Зате грошей на зарплату вже немає. Сидітимуть викладачі без відпускних швидше за все до серпня-вересня.
Відповісти
До осені Коцану ще дожити треба... У цього ректора-клоуна все як не в людей. Бігає, великі гроші в Київ возить за свою посаду, Палицю знайшов, на 50-ліття Заброварний у Свитязі втопився, журналісти "Волинської правди" розкрили аферу Коцана із дипломами кандидата і доктора наук... Бігає той Коцан як таракан, щось пнеться, смішить людей. І коли він вже почне жити як людина? Мабуть так і вмре НЕУКОМ напівграмотним із крашеним волоссям.
Відповісти
Останні новини
У жовтні в Луцьк приїде 200 ректорів з усієї України і з-за кордону
20 травень, 2013, 19:05