Екскурсія «одним оком»: насосна станція в луцькому парку. ФОТО

Екскурсія «одним оком»: насосна станція в луцькому парку. ФОТО
Луцькі екстремали потрапили на насосну станцію в парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

"Декілька днів тому ми проїжджали мимо насосної станції в парку, яку нещодавно запустили. Її гуркіт нас зацікавив і ми вирішили туди заглянути одним оком =)", - йдеться в матеріалі, який вони опублікували на сайті Access denied.

Насосна станція давно працює з серйозними перервами у декілька років, а останній раз її ремонтували у 2009-2010 роках.

"На що було витрачено аж 39 000 гривень. За ці гроші купили насоси та змонтували обладнання. За три роки обладнання встигло зістаритись на років так 30 і частково зникнути", - стверджують дописувачі сайту.

"Запущена у дію станція повинна відкачувати воду із Центрального парку культури і відпочинку до річки Стир, запобігаючи підтопленню дерев та зелених насаджень. Або навпаки підживляти дерева водою з річки в засушливу погоду. Наразі ж планують відновити функціонування мережі трубопроводів, які зараз не працюють", - додають "дослідники".


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
малюнки цікаві
Відповісти
Само цікаво по тих малюнках, що там ніякого насосу не видно. Видно тільки якісь старі труби, яким по 20 років може. Видно ще стоять якісь засувки старі і все. Може ще там щиток новий, що закритий чорною плівкою і світло провели. Нікому тому парк не потрібно. Головне, що у нас як завжди зроблять "сто метрівку" так як дорогу центральну у парку або як на пр.Волі за каденції К.А.Ф. - а далі скрізь сплошна азія. Ну і толку тої дороги по центру парку, а решту болто скрізь, даже у зоопарку нашому. сміх і гріх.
Відповісти
Останні новини
Екскурсія «одним оком»: насосна станція в луцькому парку. ФОТО
21 травень, 2013, 08:00