Помер засновник The Doors

Помер засновник The Doors
У віці 74 років пішов з життя один з засновників гурту The Doors Рей Манзарек.

Він був співавтором найпопулярніших пісень гурту: Light my fire, The crystal ship, Riders on the storm та інших, - пише ТСН.

"Я глибоко засмучений звісткою про смерть мого друга і товариша по групі Рея Манзарека. Я дуже радий, що останні десять років ми грали пісні The Doors. Рей був величезною частиною мого життя і я завжди сумуватиму за ним", - сказав гітарист групи Роберт Крігер.

Манзарек увійшов в історію як один із найблискучіших експериментаторів в рок-музиці. Він освоїв одночасну гру на електрооргані та електропіаніно, завдяки чому повністю замінив собою басову партію в групі. П

ісля смерті лідера та вокаліста The Doors Джима Моррісона в 1971 році Манзарек очолив групу. Під його керівництвом колектив записав і випустив альбоми Other Voices і Full Circle.

"Моррісон занурив нас у свою лірику та музику, яка крутилася навколо нього. The Doors була сумішшю чотирьох хлопців, чотирьох еґо, які врівноважували один одного", - розповідав Рей у 2006 році.

Легендарні The Doors Були створені в 1965 році та справили шалений вплив на музику та культуру того часу. Кількість проданих альбомів групи перевищила 80 мільйонів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: смерть
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спочивай з Джимом і миром...
Відповісти