Волинський журналіст «попалив» Вадіка-Румина на мітингу регіоналів. ФОТО

Волинський журналіст «попалив» Вадіка-Румина на мітингу регіоналів. ФОТО
Волинський журналіст Сергій Шаповал стверджує, що знайшов беззаперечні докази того, що Вадім «Румин» Тітушко (на фото), та Арсен Карапанський були залучені організаторами «антифашистського» мітингу 18 травня у Києві для охорони апаратури та устаткування.

Як повідомила раніше Українська правда, у суботу, 18 травня група спортивних молодих людей з Європейської площі, улаштували бійку з націоналістами на вулиці Велика Житомирська в суботу під час мітингів. При цьому міліція не втручалася.

Бійку почали знімати кореспондент "П'ятого каналу" Ольга Сніцарчук і фотокореспондент "Ъ" Владислав Содель. Це не сподобалось молодикам, і вони побили журналістів до крові.

Фото tvi.ua
Фото tvi.ua


Сергій Шаповал повідомляє: «Фото, на якому бойовики Тітушко та Карапанський охороняють сцену, я зробив абсолютно випадково. Близько 11-ї годи, ще до початку акції протесту «Вставай Україно» я був на Європейській площі, і фотографував опозиціонерів. Поряд «антифашисти» змонтували свою сцену, та через потужні колонки транслювали потужну музику, намагаючись заглушити опозиціонерів», - розповів Сергій Шаповал.

«На антифашистському мітингу ще зовсім не було масовки, і організатори побоюючись того, що найбільш радикальні опозиціонери спробують захопити сцену, виставили вздовж огорожі спортсменів», - каже журналіст.

«Кремезні хлопці прибували до сцени організованими групами, и трималися своїх компаній Серед тих, хто охороняв сцену були й Вадім Тітушко та Вадим Карапанський», - стверджує Шаповал.

Фото Сергія Шаповала
Фото Сергія Шаповала


Також журналіст повідомив, що наявні у нього фотографії він надіслав постраждалій журналістці Ользі Сніцарчук. Та підтвердила, що на фото саме той молодик, який її бив, - каже журналіст.

Увечері понеділка, 20 травня в мережі з"явидося відео, у якому зібрані докази того, що молодики, які охороняли підходи до майданчиків, де відбувався мітинг Партії регіонів, і ті, що били журналістів – ті самі особи.



Нагадаємо, що у вівторок, 21 травня депутати Верховної Ради слухатимуть звіт Міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка.

Також, нардепи мають намір голосувати за створення тимчасової слідчої комісії, яка б розслідувала випадки побиття журналістів Ольги Сніцарчук та Влада Соделя.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: ЗМІ
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
борис петрович, то ваша політична сила є силою бандитів? вітаю вас, старий друже поліщуче. гопниківська ПР дуже швидко втрачає популярність. і вам треба терміново зливати воду. хоча, може, вогонь на себе візьме прапорщик Башкаленко.
Відповісти
наш самий гуманний суд вбивцям дає по мінімуму, а вільнодумцям по максимуму.
поцілуєте в дупу ви тих спортсменів, бо суд побачить, як спортсмени подумали що в них ціляться з гранатомету, а не з фотоапарату, бо фотоапарата вони в житті не бачили, тому почали захищатись і т.д.
Відповісти
и чё он "папалив"?
Відповісти
Ну раз пішла така "п'янка" то бойовичків Турчинова забули? Під час "помаранчевої революції" Ющенко охороняли автоматники, а Червоненко і Жванія створили загони озброєних бойовиків! А під час візитів Тимошенко до Луцька і на Волинь хто її охороняв - спортсмени відомого волинського каратиста Сан Санича! Так що всі тут хороші і нема чого дзеркало винити, якщо...!!!
Відповісти
От бидолта, як і риганали... цю наволоч треба вивезти на Кубу, доглядати Фіделя Кастро.
Відповісти
Хто побив журналістів той є дійсно фашистом і бандитом,це все люди шапкокрада.
Відповісти
влада ще раз підтвердила не захищеність наших людей
Відповісти
Владі байдуже до людей! це просто. вона їх боїться, бо люди інколи беруть на вила...
Відповісти
Одіссей, тартар, волиняка - по клаві "постукли"? Йдіть отримуйте свої "чесно" зароблені 5 копійок!:)
Почитайте "дзеркало" і подивіться на себе у дзеркало!:)
Відповісти
Хто ще сумнівається,що це хлопці із молодих Регіонів? Бандити 90-х готують Україні "достойне майбутнє".Коли Єфремов сказав, шо опозиція не змогла захистити мітинг,стало зрозуміло чия це провокація.Захищати мітинг українців від українців - абсурд.За правопорядком повинні дивитися правоохоронці.А то стоять і чухають то голову, то...між ногами.А БТР де взявся? Де вкрали? Хто пропустив по вулицях?Чи з вертольота Яника скинули?
Відповісти
Звідки взяли, що це БТР, Бондаренчиха вчора заявила, що це трактор, "мірнопашущій донєцкій трактор". А ще є "Сєялкі, вєялкі і комбайни с вєртікальним взльотом"
Відповісти
Світланко,не дивись у дзеркало - воно криве.Всі канали ТВ кажуть що це молодики влади, а ви про що?
Відповісти
А про то, звідки це все почалось!!!
Відповісти
треба було не пхатись в той київ.нефіг по вулицях там розхажувати.всім збирати сміття.всі на суботники.!
Відповісти
Комусь теба сміття збирати, а комусь державу відстоювати. тож світлано, вперед на зібр сміття. На більше ви недостойні.
Відповісти
Звичайні найманці-керівник мабуть отримав нормальні кошти.Уточнення -це не БТР,а БРДМ-2
Відповісти
Я не сильно люблю нашу "апазицію" за її неорганізованість, продажність і велику кількість вождів і вождиків.
Але скажу відверто, Партія регіонів перейшла всі межі. Все що я бачу це театр абсурду і відвертий бандитизм.
Відповісти
ще не перейшов з однопартійної системи..месію ждеш поки з кишень крадуть..єдіногласний..
Відповісти
Ні я не ведусь на вискочок. Маю сформовані погляди. Просто у нас при владі "Вадіки-румуни", які не давно навчились носити галстук, а в опозиції багато троянських коней.
Але відкрию вам невеличкий секрет: в Україні є багато розумних людей, які не хочуть гратися у вашій "апазиційній" пісочниці. І те що на ваші мітинги ходять одні і ті ж люди є свідченням того, що вам не вірять. Просто не конкурентноздатні....
Відповісти
пофіг їм як тобі..поки не клюне..чуда ждеш розумнику..а там і пенсія..вот і життя пройшло..а чуда нема..чудеса ж там в америках..просто пофігістів менше..і дурачків..і овець..в нас то все дуже тяжко йде...багатовекторність в дуплах..
Відповісти
Вадік-румин лице Партії регіонів.
Відповісти
а ще це її руки і ноги.
Відповісти
Антифашист Вадік, активіст Партії Регіонів відомий під партійним паганялом Румун, потрапив під напад фашистки з 5 фашистського каналу. Вона принижувала його фашистським фотоапаратом, залякувала фашистськими посмішками, подавляла фашистським інтелектом. Антифашист Вадік за крадіжку фашистських грошей вже мав 2 роки умовно, тому він розумів, що бити фашистів не можна. Але фашистка не заспокоювалась, а все сміялася на всі свої 32 фашистських зуба. Румун не витримав та п'ять разів рукою і чотири рази ногою відмахнувся від фашистки, чим зашкодив свою антифашистську руку та набив синця на антифашистській правій нозі. Фашистка впала, сподіваючись, що Вадик промахнеться і замість її фашистського обличчя попаде в асфальт фашистського кольору. Та фашизм не пройде! Румун не промахнувся! І недивно, коли сьогодні фашисти з опозиції замість того, щоб захистити жертву фашистського нападу - антифашиста Вадика Румуна - кинулись захищати цю фашистську фройлян. Ганьба фашистській опозиції. Свободу антифашисту Вадику Румуну. Слава антифашистській Партії Регіонів, яка об'єднала всіх кримінальних авторитетних антифашистів Донбащини.
Відповісти
Світлані. Я на майдані не за гроші стояв, і пишу з переконань, що риганали - зграя бандитів, і тупоголових манкуртів, які обслуговоують бандитів. Мене від них нудить, їм не місце в Україні. Я не купую речей, які пропонують їх фірми, не палю бензин, що виробляється на їх підприємствах, я їх ігнорую, де можу. Ці потвори - наша національна трагедія. Бандити мають сидіти в тюрмах.
Відповісти
Та світлана, видно їх обслуга.
Відповісти
Правильно зробили, що пере...ли цю журналюгу, обслугу януковича!
Відповісти
Останні новини
Волинський журналіст «попалив» Вадіка-Румина на мітингу регіоналів. ФОТО
21 травень, 2013, 10:01