Погорільцям з луцької «висотки» відремонтують квартири за бюджеті кошти?

Погорільцям з луцької «висотки» відремонтують квартири за бюджеті кошти?
Для ремонту погорільців з луцької "висотки" біля готелю "Україна" пропонують виділити 15 тисяч гривень з міського бюджету.

Проект змін до бюджету 21 травня представила постійній депутатській комісії начальник управління фінансів та бюджету Лілія Єлова.

Зокрема, пропонується виділити Центру соціальних служб для сім’ї та молоді 16 тисяч гривень. Ці кошти планують спрямувати на закупівлю меблів для квартир дітей-сиріт. Таких квартир купили у 2013 році дві. Техніку у помешкання надали представники релігійних організацій.

362 тисяч гривень необхідно спрямувати на оплату послуг розчищення міста від снігу. Серед інших видатків – 5 тисяч гривень на обстеження придатності Теремнівського будинку культури для капітального ремонту.

15 тисяч гривень пропонує направити на ліквідацію наслідків пожежі у багатоповерхівці на вулиці Словацького. Нагадаємо, що 2 травня горів один з найвищих будинків Луцька - 16-поверхівка біля готелю «Україна», що в самому центрі міста.

Ці гроші планують розподілити на 3 квартири. Матеріальна допомога зі слів Єлової піде на заміну вікон, балкону, косметичного ремонту.

Депутати таку ініціативу розкритикували. Мовляв, розуміють горе людей, але з міського бюджету кожну надзвичайну подію, пожежу чи аварію фінансувати не варто. Логічніше людям страхувати власне майно.

Питання щодо змін до бюджету вирішуватиме сесія Луцької міської ради.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зашибісь одне спалило, все місто платить....
А чого всі біжать в Міську раду ....
А не біжить до того, хто спричинив пожежу масляним обігрівачем...
Народ це просто піз....ц якийсь...
Відповісти
Ще компютери їм купіть.Меблі такожпотрібно поміняти.Так всі будуть палити бо держава відшкодує на все нове.
Відповісти
люди ви якійсь божевільні і дурнуваті і скупі. Прикро за Вас.
Відповісти
Цинічно і жорстоко, але держава не повинна відшкодовувати приватні збитки. Майно слід страхувати, або у випадку його пошкодження – платити із власної кишені. Бабця звісно старенька, але хай їй допомагають родичі. Якщо ж родичів немає – хай заставляє квартиру і їй за це зроблять ремонт. Громада Луцька теж не може платити і за обвал на Рівненькій і за один із наймажорніших будинків у місті. Тому у нас або жорстокий капіталізм, або ми самі всі виздихаємо з голоду.
Відповісти
Останні новини
Погорільцям з луцької «висотки» відремонтують квартири за бюджеті кошти?
21 травень, 2013, 15:05