Нардеп з Волині назвав виступ Захарченка «сеансом брехні від сімейного міністра»

Нардеп з Волині назвав виступ Захарченка «сеансом брехні від сімейного міністра»
Міністерство внутрішніх справ України на чолі з Віталієм Захарченком (на фото) та за прямого благословення президента Віктора Януковича займається не захистом законності та безпеки громадян, а покриває гопників і бандитів та цинічно бреше перед власним народом, - заявив народний депутат від ВО «Свобода» Анатолій Вітів.

Про це Вітів заявив, коментуючи звіт міністра внутрішніх справ України 21 травня 2013 року у парламенті про події, які відбулися 18 травня цього року у Києві, повідомляє прес-служба ВО «Свобода».

У заяві Вітіва йдеться:

«Сьогодні у Верховній Раді відбувся сеанс брехні у виконанні «сімейного» міністра внутрішніх України Віталія Захарченка. Ця «людина Януковича намагалася пошити в дурні депутатів і всіх українців, розповідаючи байки про події, що відбувалися у столиці 18 травня під час акції «Вставай, Україно!»

Замість відвертої, конкретної та правдивої інформації про інцидент з побиттям журналістів бритоголовими гопниками та бронетранспортером на вулицях Києва громада отримала чергову порцію брехні від «регіональної» влади.

Виявляється, бойовик Вадим Тітушко, який тренувався у клубі МВС та був помічений разом зі своїми братками в якості охорони «антифашистського» мітингу Партії регіонів на Європейській площі і на інших відверто бандитськийх акціях, за словами Захарченка, «був найнятий опозицією».

Це – типовий хід «донецької» кримінальної влади, яка править державою. Вражає і обурює те, що за сучасних умов встановленням осіб, винних у нападі на мирних людей, займається не міліція, а журналісти і звичайні громадяни.

А МВС, навпаки, виконує функцію прикриття гопників і навіть відправляє полковників міліції керувати БТР на вулицях Києва», - зазначив народний депутат від ВО «Свобода».

Водночас Анатолій Вітів звернув увагу на те, що усі ті, хто сьогодні покриває гопників і бандитів, не уникнуть відповідальності.

«На місці керівника МВС будь-який офіцер, який має хоча б елементарне уявлення про честь, визнав би свої професійну непридатність і давно б подав у відставку. Але міністр Януковича на це, очевидно, неспроможний і незнайомий з категорією честі. Навпаки, повна бездіяльність міністра Захарченка означає, що нині міліція працює пліч-о-пліч з бандитами та є інструментом політичного терору і репресій режиму Януковича. Але міністру, як і всім міліціонерам, які стали на шлях беззаконня, варто пам’ятати, що розплата перед української нацією за такі дії неминуче настане», - наголосив Анатолій Вітів.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Верховинець з початковою освітою знає про честь офіцера! Не смішіть мої тапочки...
Відповісти
там експерта треба.в тапочках..
Відповісти
І з такими "міністрами" ми хочемо побороти корупцію в країні? Я вже не кажу про захист пересічних громадян...
Відповісти
Останні новини
Нардеп з Волині назвав виступ Захарченка «сеансом брехні від сімейного міністра»
21 травень, 2013, 15:13