У дитсадках Луцька пропонують поставити «тривожну кнопку»

У дитсадках Луцька пропонують поставити «тривожну кнопку»
У Луцьку пропонують встановити «тривожну кнопку», щоб у випадку потреби швидко викликати правоохоронні органи.

Про це йшлося 21 травня під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Ініціатором є депутат Луцької міської ради Андрій Осіпов. За його словами подібне нововведення уже працює в ДНЗ № 24. Там батьки самі запропонували встановити цей засіб охорони. Вони зробили це за власні кошти.

Осіпові пропонує, що встановити тривожні кнопки в інших садочках можна на умовах спів фінансування батьків та міського бюджету.

«Проблема у вечірній час, коли там якісь люди з девіантною повіденкою знаходяться. Натиснувши на кнопку, приїде наряд і розбереться з хуліганами. Боронь боже, якщо доведеться вихователям боротися за безпеку дітей. Фактично, садочки є відкритими. Ми розраховуємо на добру волю. Але дивлячись на сучасний світ, розраховувати не доводиться», - пояснив депутат свою мотивацію.

Колеги з комісії підтримали його.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нема ума – рахуй каліка ...
Таке враження, що Осіпов хоче сам встановити ці кнопки, а заодно і двометрові паркани біля шкіл. Чи отримати відкати за це?
Що інших проблеми вже вирішили?

Відповісти
Ну от!Хочуть ще глибше залізти в батьківські кишені!Якщо вже і робити спонсорські внески то на дійсно потрібні речі,а не на якусь дурню,яка буде лежати мертвим,але дуже дорогим грузом...
Відповісти